07.05.2022.

Remi uz šest golova: Gorica - Lokomotiva 3-3

Remi uz šest golova: Gorica - Lokomotiva 3-3 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 34. kola HT Prve lige između HNk Gorice i NK Lokomotive.

GORICA - LOKOMOTIVA 3-3
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). Pomoćnici: Dino Knez (Osijek) i Tomislav Keglević (Našice). Četvrti sudac: Domagoj Kurtović (Osijek). VAR: Duje Strukan (Split). AVAR: Alen Jakšić (Split).
STRIJELCI: 1-0 Atiemwen (24), 2-0 Kalik (40), 2-1 Pivarić (42), 2-2 Aliyu (62), 2-3 Kulenović (85), 3-3 Kalik (90-11m)
GORICA: Kotarski - Mitrović (od 88. Krizmanić), Steenvoorden, Jovičić, Keita - Babec, Pršir - Fruk (od 88. Nezirović), Kalik, Atiemwen (od 76. Suk) - Matar (od 61. Golubickas). Trener Samir Toplak
LOKOMOTIVA: Nevistić - Vranjković, Mersinaj, Soldo, Milićević - Cokaj, Vasilj - Aliyu, Stojković (od 46. Smakaj), Pivarić - Kulenović. Trener Silvijo Čabraja
ŽUTI KARTONI: Pršir, Keita, Mitrović, Kalik (Gorica), Cokaj, Pivarić (Lokomotiva)
CRVENI KARTONI: Keita (Gorica), Pivarić (Lokomotiva)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Lokomotiva 3-3

🔁 '90+1 Silvio Goričan ušao je umjesto Sandra Kulenovića kod Lokomotive.

'90 Igrat će se još četiri minute sudačke nadoknade.

'90 GOOOOOOOL!!! Gorica je izjednačila na 3-3, strijelac je Anthony Kalik iz jedanaesterca! Visoka lopta išla je prema Vranjkoviću i mladom Neziroviću, a u tom skoku rukom je igrao igrač Lokomotive. Kalik je bio siguran s bijele točke.

🔁 '88 Dvostruka promjena kod Gorice, izašli su Toni Fruk i Josip Mitrović, a ušli su Krešimir Krizmanić i debitant u redovima prve momčadi, 17-godišnji Lovro Nezirović.

'85 GOL! Lokomotiva vodi 3-2, strijelac je Sandro Kulenović. U šesnaestercu je loptu praktički predao protivniku Matthew Steenvoorden, Aliyu je dao za Kulenovića, a on iz blizine poslao loptu u mrežu za preokret.

🟨 '82 Žuti karton dobio je Anthony Kalik.

'80 Velika prilika za Goricu! Suk je loptu primio desno, od Kalika, napravio par koraka pa je vratio Kaliku otprilike negdje oko bijele točke, no njegov udarac iz prve nije bio dovoljno precizan.

'78 Glavom je pucao Soldo nakon nabacivanja iz slobodnog udarca, no lopta je otišla pokraj goričkoga gola.

🔁 '76 Promjena kod Gorice, Joey Suk ušao je umjesto Iyayija Atiemwena.

'75 Kakva obrana Dominika Kotarskog! Art Smakaj uzeo je loptu goričkoj obrani, izašao sam na Kotarskog, imao i usamljenog Kulenovića kao opciju, ali pucao je sam, a Kotarski briljantno obranio.

🟥 '72 Samo pet minuta igrača više imala je Gorica, jer drugi žuti karton dobio je i Cheick Keita.

🟥 '67 Lokomotiva je ostala s igračem manje, isključen je Josip Pivarić! Igrač Lokomotive dobio je drugi žuti zbog preoštrog starta na Josipu Mitroviću.

'62 GOL! Lokomotiva je izjednačila na 2-2, strijelac je Ibrahim Aliyu. Polukontra Lokomotive završila je na lijevoj strani, da bi uz dva dodavanja lopta došla desno, do Aliyua, koji je iskosa pogodio suprotni kut.

🔁 '61 Promjena kod Gorice, Paulius Golubickas ušao je umjesto Matara Dieyea.

'52 Dobru je priliku imao Josip Pivarić, iz dobre pozicije opasno je pucao slabijom, desnom nogom, i lopta je otišla pokraj gola.

'48 Lijepo su po lijevoj strani kombinirali Pršir i Keita, koji je gurnuo loptu u prostor za Matara, no njegov udarac je blokiran. Gorica je dobila korner, i nakon njega je Matar pokušao, ali opet je blokiran, za novi korner.

'46 Već nakon 20-ak sekundi Kulenović je s desne strane ubacio loptu pred gorički gol, na odbijanac je natrčao Cokaj, pucao ljevicom s 18-19 metara i promašio cilj.

🔁 '46 Promjena kod Lokomotive, Art Smakaj ušao je umjesto Luke Stojkovića.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme!

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Lokomotiva 2-1

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

🟨 '44 Žuti karton dobio je i Josip Mitrović.

⚽ '42 GOL!!! Lokomotiva je smanjila na 2-1, strijelac je Josip Pivarić. Aliyu je probio po desnoj strani, dao u sredinu za Kulenovića, a on produžio lijevo za Pivarića, koji je mirno poentirao iz idealne pozicije.

⚽ '40 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, pogodio je Anthony Kalik! Sam si je Kalik iskreirao prostor, došao do pozicije na 12-13 metara od gola pa oštrim udarcem poslao loptu iza leđa golmana Nevistića.

🟨 '38 Žuti karton dobio je gostujući igrač Josip Pivarić.

🟨 '35 Žuti karton i za igrača Lokomotive Enisa Cokaja.

'31 Neobična prilika za Lokomotivu... Lopta je padala po šesnaestercu, izvan kontrole, na kraju pala i na prečku s gornje strane, pa se vratila u teren... Sve je presjekao Steenvoorden snažnim ispucavanjem.

🟨 '30 Žuti karton dobio je Cheick Keita.

'29 Nova lijepa akcija Gorice, ubacivanje Mitrovića s desne strane čekala su čak četvorica Goričana, no Mersinaj je vrh kopačke uspio odbiti loptu u korner.

⚽ '24 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Iyayi Believe Atiemwen! Dugo su Goričani gradili ovu akciju, kružili, da bi Beli uzeo loptu i opalio s 20-ak metara. Snažna lopta skliznula je iz ruku golmanu Nevistiću i završila u mreži.

'20 Zaprijetila je i Lokomotiva, nakon što je Vasilj prošao po lijevoj strani i dao dobru povratnu loptu, no još bolje reagirao je Keita i spasio stvar.

🟨 '12 Žuti karton dobio je Jurica Pršir.

'11 Najbolja prilika Gorice do sad! Na loptu koja je išla s lijeve strane išli su i Kalik i Matar, pokušali su obojica do nje doći, a na kraju je Kalikov pokušaj Nevistić uspio izbiti u korner.

'6 Novi dobar pokušaj za Goricu! Jurica Pršir primio je loptu na 20-ak metara iskosa desno, opalio snažno i precizno, no golman Nevistić uspio je ispod prečke odbiti loptu u korner.

'2 Lijepa prilika za Goricu! Pršir je nabacio iz kornera, gađao tamo na vrh peterca, tamo je visoko skočio Aleksandar Jovičić, ali njegov udarac iz dobre pozicije nije bio dovoljno precizan.

▶️ '1 Utakmica je počela!