16.04.2022.

U prodaji ulaznice za Dinamo!

U prodaji ulaznice za Dinamo! Počela je pretprodaja ulaznica za utakmicu 32. kola HT Prve lige protiv Dinama. Utakmica će se igrati na Gradskom stadionu u nedjelju, 24. travnja s početkom u 19:05 sati. Bit će to prva utakmica u Velikoj Gorici nakon Odluke Stožera civilne zaštite prema kojoj za ulazak na stadion više nisu potrebne COVID potvrde pa pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu podržati našu momčad u borbi za nove prvenstvene bodove!

Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 40 kuna za sektore A3 i B3 te 50 kuna za sektore A2 i B2. Na dan utakmice cijene će biti 50 kuna za sektore A3 i B3, dok će se sektori A2, B2, A1 i B1 moći kupiti za 80 kuna. Za gostujuće navijače namijenjen je sektor C1 na istočnoj tribini, koji će se u pretprodaji moći kupiti po cijeni od 40 kuna, a u nedjelju po 50 kuna.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u nedjelju u 17 sati, kada počinje prodaja na blagajnama stadiona.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1.
*NA VELIKI PONEDJELJAK FAN POINT NEĆE RADITI.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad i blagajna Istok (za gostujuće navijače) radit će od 17 sati