14.04.2022.

Gorica u gostima kod Hajduka: Pripremili smo plan A, B i C, spremni smo na sve!

Gorica u gostima kod Hajduka: Pripremili smo plan A, B i C, spremni smo na sve! Nakon remija na domaćem terenu protiv Istre 1961, nogometaše Gorice čeka posljednji dvoboj na Poljudu za ovu sezonu. Utakmica 31. kola HT Prve lige protiv Hajduka igrat će se u petak s početkom u 20:05 sati. U ranijim prvenstvenim susretima ove sezone, Hajduk je protiv Gorice slavio dva puta dok je jedna utakmica završila podjelom bodova.

- Kroz cijeli tjedan pokušavam uvesti ekipu u jednu utakmicu koja bi trebala biti za uživanje, pred puno gledatelja i nogometnom atmosferom s protivnikom koji još uvijek želi biti prvak Hrvatske. Želim ih rasteretiti pritiska jer ga ne trebamo imati. Moramo pokušati odigrati dobru utakmicu, hrabru, ne da se samo branimo jer samo tako možemo nauditi Hajduku – rekao je trener Samir Toplak.


Uz ozlijeđenog Matiju Dvornekovića, Joeya Suka i Pauliusa Golubickasa, trener u kadru za ovu utakmicu zbog kartona neće imati ni strijelca iz prošlog kola Josipa Mitrovića.

- Nisam do sada kukao, pa neću ni sada, ali 'kemijamo' posljednjih nekoliko utakmica. Imamo velikih problema u rosteru, svaki izostanak standardnog igrača za nas je hendikep, ali sve je slađe kad to prikrivaš s nečim drugim, a to je - rezultat - zaključio je trener. 
- Cijeli tjedan se dobro pripremamo, idemo neopterećeni na Poljud i maksimalno smo motivirani. Svi željno iščekujemo utakmicu i idemo uzeti tri boda – kazao je vratar Dominik Kotarski.