10.04.2022.

Velika pobjeda na Kajzerici: Juniori srušili Lokomotivu!

Velika pobjeda na Kajzerici: Juniori srušili Lokomotivu! Do velike i važne pobjede došli su juniori Gorice ove nedjelje u prijepodnevnom terminu na Kajzerici. Momčad koju vodi trener Sven Raić dočekala je derbi s Lokomotivom oslabljena neigranjem nekoliko igrača, no uspjeli su mladi Goričani sačuvati svoju mrežu, postići dva pogotka i uzeti tri vrijedna boda, koja ih ostavljaju u borbi za sam vrh.

Vrlo dobra Lokomotiva, predvođena trenerom Jasminom Agićem, tražila je pobjedu na domaćem terenu, no Gorica je imala odgovor na sve pokušaje domaćina. I ono što bi prošlo defenzivni blok naše momčadi zaustavljao je izuzetno raspoloženi Faruk Dalipagić, dok su na drugom kraju terena poteze odluke povlačili Antonijo Vujičić i Matija Frković.

Gorica je povela nakon lijepog proigravanja Vinka Skrbina, loptu je primio Vujičić, koji je vješto zaobišao golmana i poslao loptu u mrežu. Čuvala je Gorica svoju prednost sve do posljednjih deset minuta, a onda je jedno nabacivanje s lijeve strane pronašlo Frkovića u sredini, a on je zakucao za konačnih 2-0.

Ovom pobjedom Gorica je došla na dva boda od vodećih Dinama i Hajduka, ima tri boda više od četvrte Lokomotive i lijepu priliku da do kraja sezone još malo popravi dojam, koji je već sad jako, jako, jako dobar.

LOKOMOTIVA - GORICA 0-2
STRIJELCI: 0-1 Vujičić (39), 0-2 Frković (80)
GORICA: Dalipagić - Houdek, Tepšić, Matković, Brandić - Jug, Skrbin (od 78. Cruce), Brlek (0d 72. Gašparić) - Vujičić (od 59. Ciprić), Kulenović (od 46. Frković) - Banić (od 72. Carl). Trener Sven Raić.