08.04.2022.

Podjela bodova: Gorica - Istra 1961 1-1

Podjela bodova: Gorica - Istra 1961 1-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 30. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Istre 1961.

GORICA - ISTRA 1961 1-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Ivan Bebak (Rijeka). Pomoćnici: Anto Marić (Zagreb) i Nikola Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). VAR: Dario Bel (Osijek). AVAR: Goran Pataki (Đakovo).
STRIJELCI: 0-1 Beljo (55-11m), 1-1 Mitrović (62)
GORICA: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita - Babec, Pršir - Mitrović (od 82. Delfi), Kalik, Atiemwen (od 60. Fruk) - Stojanovski (od 60. Cruz). Trener Samir Toplak
ISTRA 1961: Lučić - Hujber, Joao Silva, Einar, Perković - Mlinar (od 84. Blagojević), Perera, Caseres (od 90. Mahmoud) - Bande (od 74. Kapitanović), Mišković (od 90. Ivančić) - Beljo. Trener Gonzalo Garcia
ŽUTI KARTONI: Musa, Mitrović (Gorica), Einar (Istra 1961)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Istra 1961 1-1

🔁 '90+1 Nove promjene kod Istre, Abdellahi Mahmoud i Antonio Ivančić ušli su umjesto Roberta Miškovića i Facunda Caseresa.

'90+1 Za loptu se sad sjajno izborio Caio Cruz, došao je u priliku da uputi šut lijevom nogom, iz nezahvalne pozicije, pucao je solidno, ali nedovoljno precizno.

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

🔁 '84 Gosti mijenjaju, Slavko Blagojević ušao je umjesto Frane Mlinara.

🔁 '82 Younes Delfi zamijenio je Josipa Mitrovića.

🔁 '74 Dino Kapitanović zamijenio je Hassanea Bandea u redovima gostiju.

'73 Tražio je Toni Fruk priliku za udarac polulijevo, nije je pronašao, pa je produžio za Hrvoja Babeca, koji je sa 17-18 metara pucao snažno, ali neprecizno.

🟨 '67 Žuti karton dobio je Josip Mitrović.

⚽ '62 GOOOOOOOOL!!! Gorica je izjednačila na 1-1, zabio je Josip Mitrović! Kalik je na lijevoj strani "vagao" braniča pa dao za Keitu, koji je centrirao na drugu stativu, gdje je Mitrović glavom zatresao mrežu.

🔁 '60 Dvostruka izmjena kod Gorice - Toni Fruk i Caio Cruz zamijenili su Vlatka Stojanovskog i Iyayija Atiemwena.

'57 Mišković je imao veliku priliku na drugoj strani. Ušao je s desne strane, prebacio i istrčalog Kotarskog, ali s crte je loptu uspio izbiti Aleksandar Jovičić.

'56 Dobru priliku imala je Gorica, Anthony Kalik ušao je u šesnaesterac s desne strane, došao do peterca i dao loptu u sredinu, no golman Lučić uspio je to uloviti.

🟨 '55 Žuti karton dobio je Musa Muhammed.

'55 GOL! Istra vodi 1-0, strijelac je Dion Drena Beljo iz jedanaesterca. Mlinar je dobrom loptom pronašao Caseresa, on ušao u šesnaesterac, gdje ga je "pokupio" Musa, a Beljo je bio precizan s bijele točke.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Istra 1961 0-0

'43 Velika šansa za Istru! Dubinska lopta išla je na Belju, na njoj je bio Krizmanić, no prošla ga je i došla do Istrina napadača, a on je iz dobre pozicije desnom nogom pucao pokraj gola.

'39 Vrijedi u utakmici ovako siromašnoj šansama istaknuti i udarac Jurice Pršira s 20-ak metara, koji je otišao visoko iznad gola.

🟨 '35 Žuti karton dobio je branič gostiju Einar Galilea.

'29 Uspjela je sad Gorica brzo izaći u polukontru, Kalik je pronašao Vlatka Stojanovskog na vrhu šesnaesterca, on je mogao pucati, ali je krenuo u dribling i ostao bez lopte.

'20 I dalje dominira oprez i kod Gorice i kod Istre, zasad nema ni onoga što se zove polušansa, tek čekamo prilike...

'8 Otvaranje utakmice protječe u kontroliranoj igri s obje strane, s nešto većim posjedom lopte gostiju, ali bez prilika na jednoj ili drugoj strani.

▶️ '1 Utakmica je počela!