08.02.2022.

Prstići će sudjelovati na Allstar Trophy

Prstići će sudjelovati na Allstar Trophy U9 momčad HNK Gorica pod vodstvom trenera Danijela Miloša sudjelovat će na renomiranom Allstar Trophy turniru, koji će se održati od 6. do 8. svibnja ove godine na terenima NK Brezovice. 

Allstar Trophy je jedinstveni nogometni turnir za mlade kategorije nogometaša čiji je osnovni cilj okupiti svu djecu koja vole nogomet, na jedan humanitarni i nadahnjujući način koji ujedinjuje mlade nogometaše širom svijeta i ostvaruje njihov san o “Ligi prvaka za mlade”. 

Iz godine u godine ovaj projekt okuplja sve veći broj klubova i mladih nogometaša. Kroz sam sustav organizacije te kroz nekoliko razina kvalifikacijskih turnira “Allstar Trophy”, svaki dječak ima mogućnost zaigrati i boriti se sa najboljim nogometnim klubovima na završnom turniru koji će se održati sredinom lipnja 2022.g. Taj vikend se popularno naziva MEGA turnir “Lige prvaka za mlade” i ovu godinu će biti održan u najvećem formatu ikada, sa najboljim klubovima i nogometašima iz šire regije i Europe u kategorijama od U9 do U12