14.01.2022.

Pobjeda u prijateljskoj utakmici: Gorica - Radomlje 4-0

Pobjeda u prijateljskoj utakmici: Gorica - Radomlje 4-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je prijateljska utakmica između HNK Gorice i slovenskog prvoligaša NK Radomlja. Kod Goričana ovaj su pripremni ogled propustili Lovrić, Fruk, Pršir, Šimunović, Stojanovski i Junior.

GORICA - RADOMLJE 4-0
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Ivan Čužić. Pomoćnici: Danijel Rožić i Marko Kovač (svi iz Velike Gorice)
STRIJELCI: 1-0 Cruz (46), 2-0 Steenvoorden (76-11m), 3-0 Brodić (77), 4-0 Jurič (88)
GORICA: Debijađi - Mitrović, Marjanović, Jovičić, Keita - Suk, Kalik - Delfi, Šroler, Benito - Matar. Drugo poluvrijeme: Kotarski - Doka, Steenvoorden, Babec, Musa - R. Jurić, Golubickas - Dvorneković, Brodić, Cruz - A. Jurič. Trener Krunoslav Rendulić.
RADOMLJE: Velić (od 28. Šugić) - Primc, Guček, Mužek, Mišić - Nuhanović, Zabuhovnik - Pogačar, Cerar, Šarić - Guzina. Drugo poluvrijeme: Šugić - Zulić, Jazbec, Petek, Bošnjović - Kostanjšek, Zabukovnik - Štorman, Kregar, Fortuna - Varga Trener Nermin Bašić.
ŽUTI KARTONI: Kalik (Gorica), Velić, Mišić (Radomlje)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Radomlje 4-0

⚽ '88 GOOOOOL!!! Gorica vodi 4-0, zabio je i Ante Matej Jurič! Pogriješio je stoper gostiju, Jurič je vrebao i došao do lopte, zaobišao golmana i pogodio praznu mrežu.

'84 Po desnoj strani probio se sad Doka, dao nisku loptu u sredinu, vrlo iskoristivu, no Jurič je nije dobro zahvatio.

'77 GOOOOOL!!! Gorica vodi 3-0, strijelac je Fran Brodić! Moralo se i to dogoditi... Musa je prošao lijevom stranom, po tko zna koji put, poslao sjajan centaršut u sredinu, gdje je glavom za treći gol zakucao Brodić.

⚽ '76 GOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, strijelac je Matthew Steenvoorden iz jedanaesterca! Matija Dvorneković ušao je u kazneni prostor, domaći branič Bošnjovič ga je "zakačio" i sudac je pokazao na bijelu točku. Steenvoorden je sigurno zabio za povećanje prednosti.

'72 Evo šanse i s druge strane! Dvorneković je odigrao dupli pas s Brodićem, centrirao s desne strane, glavom je na petercu loptu zahvatio Ante Matej Jurič, no otišlo je malo pokraj stative.

'67 I još jednom isti scenarij, opet je Musa Muhammed prošao lijevo, ovoga puta tražio je Dvornekovića sasvim na drugoj strani. Pucao je Ninja iz prve, dobro ulovio taj volej, ali otišlo je malo iznad prečke.

'62 Prečka! Opet je, još jedanput, prošao Musa po lijevoj strani, vratio je opet za Brodića, koji je pucao dobro, čvrsto, ali pogodio je samo okvir gola.

'54 Opet po lijevoj strani prolazi Musa, ovoga puta povratna lopta je za Brodića, no njegov udarac odlazi pokraj gola.

'48 Musa Muhammed, koji je počeo akciju i kod gola, opet je prošao po lijevoj strani, pronašao Antu Mateja Juriča u sredini šesnaesterca, no njegov udarac iz okreta je blokiran.

'46 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Caio Cruz! Samo 55 sekundi trebalo je 19-godišnjem Brazilcu za pogodak. Lijepo mu je loptu na lijevoj strani šesnaesterca ostavio Fran Brodić, a Cruz je iz prve naciljao suprotni kut.

🔁 '46 Na obje strane promijenilo se svih 11 igrača, a kod Gorice su priliku da se nametnu dobila dva igrača na probi - vezni igrač Roko Jurić i napadač Ante Matej Jurič.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Radomlje 0-0

'45+3 Matar je izborio faul na 18, 19 metara, u izostanku Kristijana Lovrića loptu je uzeo Martin Šroler, no njegov je pokušaj zapeo na vrhu živog zida.

🟨 '45+2 Žuti karton za igrača Radomlja Darka Mišića.

'45 Igrat će se još četiri minute sudačke nadoknade.

'39 Guček je sad imao izvrsnu priliku, glavom je nakon kornera pucao s pet metara, no njegov je pokušaj otišao preko gola.

🟨 '38 Žuti karton dobio je Anthony Kalik.

'36 Promašeni jedanaesterac! Joey Suk nespretno je reagirao u šesnaestercu i srušio Zabuhovnik. Sudac Čužić pokazao je na bijelu točku, loptu je uzeo Ivan Šarić, no pucao je preko Debijađijeva gola.

'31 Obostrano se igra s puno želje, obje momčadi pokušavaju napasti, redaju se "polušanse", ali pravih prilika nema.

🔁 '28 Nažalost, Velić se prilikom sudara s Delfijem ozlijedio, a umjesto njega ušao je Šugić.

🟨 '26 Žuti karton dobio je golman gostiju Emil Velić, zbog prekršaja nad Younesom Delfijem izvan šesnaesterca.

'16 Opasni su sad bili gosti, Gedeon Guzina bio je u dobroj prilici, ali Jan Paolo Debijađi bio je za nijansu brži i ulovio tu loptu.

'9 Mitrović i Delfi kombinirali su na desnoj strani, centrirao je Mitrović na kraju, a na njegovo ubacivanje malo je zakasnio Matar Dieye na vrhu peterca.

▶️ '1 Utakmica je počela