18.12.2021.

Poraz za kraj jeseni: Gorica - Šibenik 2-3

Poraz za kraj jeseni: Gorica - Šibenik 2-3 Na našem Gradskom stadionu odigrana je utakmica 20. kola HT Prve lige između HNK Gorice i HNK Šibenika.

GORICA - ŠIBENIK 2-3
VELIKA GORICA  Gradski stadion. Sudac: Duje Strukan (Split). Pomoćnici: Hrvoje Radić (Split) i Anto marić (Zagreb). Četvrti sudac: Ante Čulina (Zagreb). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELCI: 1-0 Lovrić (12), 1-1 A. Jakoliš (30), 1-2 Delić (51), 2-2 Stojanovski (68), 2-3 M. Jakoliš (87)
GORICA: Kotarski - Doka (od 54 Mitrović), Jovičić, Šimunović, Musa - Junior, Babec (od 89. Golubickas) - Delfi (od 54. Šroler), Kalik, Lovrić - Brodić. Trener Krunoslav Rendulić.
ŠIBENIK: Rogić - A. Jakoliš, Bilić, Batarelo, Mina - Rak (od 73. Attys), Cvetković - M. Jakoliš (od 90. Bedoya), Marin (od 90. Mena), Kvesić (od 61. Dasilva) - Delić. Trener Mario Rosas.
ŽUTI KARTONI: Brodić (Gorica), Kvesić, Dasilva, Cvetković (Šibenik)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Šibenik 2-3

'90+3 Još jedna šansa, još jedan promašaj... Kalik je pucao iz dobre pozicije, ali udarac je ulovio kriv efe i otišao pokraj stative.

🔁 '90+2 Dvostruka izmjena kod Šibenika - Jody Bedoya i Cristian Mena ušli su umjesto Antonija Jakoliša i Antonija Marina.

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

🔁 '89 Paulius Golubickas ušao je umjesto Hrvoja Babeca.

'88 Odličan pokušaj Šrolera ljevicom Rogić je odbio u korner, nakon kojega je glavom preko gola pucao Stojanovski.

'87 GOL! Šibenik je poveo 3-2, strijelac je Marin Jakoliš. Jozo Šimunović želio je dati za Mitrovića, no dodao je u noge Jakolišu, koji se sam sjurio prema golu, namjestio se i doveo Šibenik u novo vodstvo.

🟨 '81 Novi žuti karton za goste, za Alexandera Cvetkovića.

🟨 '80 Žuti karton dobio je Cole Dasilva.

'79 Uh, veliku šansu sad je zapucao Šibenčanin Marin... Povratnu loptu na desetak metara dao mu je Antonio Jakoliš, no iz dobre pozicije nije dobro zahvatio loptiu.

'75 Sjajno je pucao Antonio Marin iz slobodnjaka s 22-23 metra, prohujalo je iznad prečke, ali jako blizu...

🔁 '73 Attys je zamijenio Raka kod Šibenika.

'72 Velika prilika za Cruza! Lovrić je oštro centrirao slijeva, Brazilac je bio na dva, tri metra, no nije tu loptu uspio usmjeriti u mrežu, otišla je preko gola.

'71 Naizgled ni iz čega, nakon napucane lopte iz zadnje linije, u šansu je došao Delić, pokušao je prebaciti Kotarskog, ali prebacio je cijeli gol.

'68 GOOOOOOOL!!! Gorica je izjednačila na 2-2, strijelac je Vlatko Stojanovski! Samo minutu ranije je ušao u igru, jednako kao i Caio Cruz, koji je primio loptu na desnoj strani šesnaesterca, vratio na vrh peterca, a tamo je Stojanovski zakucao za izjednačenje.

🔁 '67 Nova dvostruka izmjena kod Gorice - Caio Cruz i Vlatko Stojanovski zamijenili su Juniora Martinssona i Frana Brodića.

'66 Dugu akciju oko šesnaesterca nabacivanjem je završio Mitrović, a Brodić je glavom pucao pokraj gola.

'63 Iz dobre pozicije pucao je Šroler, išlo bi to u gol, ali pogodilo je - Kalika! Koji je bio u zaleđu, pa nije vrijedio gol Lovrića nakon odbijanca...

🔁 '61 Umjesto Josipa Kvesića kod Šibenika je ušao Cole Dasilva.

'60 Kalik je došao na poziciju za udarac na vrhu šesnaesterca, oklijevao pa dao za Lovrića, koji se izvukao na desnu nogu i iz odlične pozicije pucao malo preko gola.

🟨 '58 Žuti karton dobio je Fran Brodić.

'57 Opasno je bilo pred golom Gorice, neko vrijeme lopta je provela u šesnaestercu, a onda je s njegova vrha Marin Jakoliš pucao Kotarskom u naručje.

🔁 '54 Dvostruka izmjena kod Gorice, Josip Mitrović i Martin Šroler ušli su umjesto Albija Doke i Younesa Delfija.

'53 Slobodan udarac iskosa s lijeve strane imao je Kristijan Lovrić, pucao je oštro, no Rogić je uspio to "boksati".

'51 GOL! Šibenik vodi 2-1, strijelac je Ivan Delić. Ispala je gorička obrana na lijevoj strani, loptu u dubinu dobio je Delić, koji je izašao sam pred Kotarskog i uspio ga prebaciti...

🟨 '48 Žuti karton dobio je igrač Šibenika Josip Kvesić.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Šibenik 1-1

'45 Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

'42 Nova dobra prilika za Goricu! Musa je već drugi put sjajno centrirao slabijom, lijevom nogom, a ovoga puta Delfi je bio na toj lopti glavom, pucao je dobro, ali malo pokraj stative.

'37 Kalik je bio u još jednoj jako dobroj situaciji, na povratnoj lopti na vrhu peterca, ali nije je uspio zahvatiti i otišla je u gol-aut.

⚽ '30 GOL! Šibenik je izjednačio na 1-1, strijelac je Antonio Jakoliš. Desni branič Šibenika dočekao je na drugoj stativi nabacivanje s lijeve strane i snažno pospremio loptu pod prečku gola Dominika Kotarskog.

'25 Pokušao je Kaloik iz daljine, ljevicom, hrabro i nedovoljno precizno.

'21 Dobru je akciju opet složila Gorica, završilo je jako dobrim udarcem Babeca s 18 metara, ali golman Rogić uspio je odbiti u korner ispod vratnice.

'20 Evo i prve prilike za goste, i to iz kontranapada. Prvo je Jozo Šimunović izgubio loptu na centru, prema golu se sjurio Marin Jakoliš, no uspio je Jozo ispraviti pogrešku i blokirati Jakoliša prvi udarcu.

 '12 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Kristijan Lovrić! Napadala je Gorica i pritiskala, a kad je lopta došla do Frana Brodića, konačno i otključala šibensku obranu. Majstorski je Brodić iz prve "podvalio" za Lovrića, koji je sam izašao pred Rogića i sigurno poentirao. 

'10 Stativa za Goricu! Lovrić je pucao iz daljine, zapeo je udarac u bloku i u "svijeći" pao pred Frana Brodića. Sjajno je to Brodić primio, pa pucao iskosa i pogodio, nažalost, samo okvir gola...

'7 Nova prilika za Goricu, opet je Kalik u naslovnoj ulozi. Na desnoj strani je pronašao prostor, dao povratno za Babeca, no njegov pokušaj bio je nešto između ubacivanja i udarca. I otišao je u gol-aut...

'4 Velika prilika za Goricu! Dugo je trajala ta akcija, nakon što je Kalik donio loptu do kaznenog prostora, a završilo je Lovrićevim spuštanjem na udarac za Delfija, koji je sa šest-sedam ,metara pucao u šibenski blok.

▶️ '1 Utakmica je počela!