16.12.2021.

Posljednja utakmica prvog dijela sezone: 'Želimo otići na pauzu s pobjedom!'

Posljednja utakmica prvog dijela sezone: 'Želimo otići na pauzu s pobjedom!' Iza nas je 19 odigranih kola i 29 osvojenih bodova od kojih posljednja tri u gostima kod Rijeke, a ove subote čeka nas i posljednjih 90 minuta polusezone. U goste na Gradski stadion stiže nam Šibenik, sedma momčad na prvenstvenoj tablici. Utakmica 20. kola HT Prve lige igrat će se s početkom u 13 sati.  

- Nema mjesta za velika slavlja nakon Rijeke, čeka nas još jedna izuzetno zahtjevna i teška utakmica. Stanje u momčadi je dobro, imamo probleme koji nisu novi, ali nema kukanja i plakanja. Igrat će oni koji su zdravi i koji su sto posto spremni.

- Dobro je što nam se vraća  Kalik, ali zbog kartona nema Steenvoordena. Zbog ozljeda nema ni Fruka, Keite, Krizmanića ni Suka, Matar je tek danas počeo trenirati. Međutim, nema dvojbe da će momci koji istrče na teren dati sve od sebe. Kvalitetu smo pokazali prošlu utakmicu u Rijeci i moramo se potvrđivati iz kola u kolo - rekao je trener Krunoslav Rendulić u najavi dvoboja. 

Ranije ove polusezone, Renudlićeva momčad je protiv Šibenika ostvarila dvije pobjede. U prvom susretu na domaćem terenu Gorica je slavila s 3:1, a drugi susret početkom listopada završio je 2:0 pobjedom Gorice na Šubićevcu.

- Analizirali smo ih, znamo da imaju dobre igrače koji mogu zabiti i napasti, ali imamo i mi kvalitetnu momčad. Dat ćemo sve od sebe i nadamo se najboljem - kazao je Junior Martinsson.