13.12.2021.

U pretprodaji ulaznice za Šibenik

U pretprodaji ulaznice za Šibenik Počela je pretprodaja ulaznica za utakmicu 20. kola HT Prve lige protiv Šibenika. Posljednja utakmica ove polusezone igrat će se na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici u subotu, 18. prosinca s početkom u 13:00 sati.

PRODAJNA MJESTA
Fan Point (Kolodvorska 36a)
Blagajna Zapad (isključivo na dan utakmice od 11 sati)

Radno vrijeme Fan pointa je od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr

AGENCIJSKA PRODAJA
Tisak Media poslovnice (najbliža poslovnica u Velikoj Gorici nalazi se na adresi Šetalište Franje Lučića 1)
Aircash aplikacija

CIJENA ULAZNICA
Ulaznice za nadolazeću utakmicu moguće je kupiti u pretprodaji po izrazito povoljnim cijenama. Za sektore A3 i B3 potrebno je izdvojiti samo 10 kuna, a za sektore A2 i B2 20 kuna, dok će na dan utakmice cijene biti sljedeće: sektori A3 i B3 bit će 20 kuna, sektori A2, B2 30 kuna, a ulaznice za A1 i B1 sektore prodavat će se po cijeni od 40 kuna.

COVID POTVRDA
*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

NAPOMENA ZA NAVIJAČE
HNK Gorica neće organizirati brzo antigensko testiranje na stadionu uoči utakmice.