10.12.2021.

Gorica ide na posljednje gostovanje: 'Nadam se da će se sreća okrenuti pa da ćemo osim dojma uzeti i bodove'

Gorica ide na posljednje gostovanje: 'Nadam se da će se sreća okrenuti pa da ćemo osim dojma uzeti i bodove' Tjedan dana nakon remija protiv Osijeka, nogometaše Gorice očekuje posljednje gostovanje ove polusezone. Utakmica 19. kola HT Prve lige protiv Rijeke igrat će se ove subote na Rujevici s početkom u 17:05 sati.

- Rijeka ima kvalitetu, opasni su u napadu, igraju dobro i vodi ih izuzetno dobar trener tako da za mene nije iznenađenje što su na prvoj poziciji. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru kao i prve dvije utakmice s njima, ali da će rezultat ipak biti malo drugačiji - rekao je trener Krunoslav Rendulić.

Ogled s Rijekom propustit će ozlijeđeni Jurica Pršir, Krešimir Krizmanić, Matar Dieye, Cheick Keita te kartonirani Anthony Kalik, no bez obzira na izostanke nećemo tražiti alibi.

- Nema sumnje da će momci koji su zdravi dati sve od sebe. Imaju kvalitetu, dobit će priliku, a na njima je da ju iskoriste. Nismo bili u teškoj situaciji kao sada, ali imali smo slične probleme u kojima je momčad odreagirala zaista dobro pa da ne dvojim da će tako biti i ovaj put - zaključio je trener.


Gorica je u posljednjem prvenstvenom kolu na domaćem terenu odigrala neriješeno protiv Osijeka, u utakmici u kojoj je imala puno prilika za doći do sva tri boda.

- Protiv Osijeka smo mogli i morali puno više. Izgledali smo odlično u toj utakmici i smatram da smo zaslužili puno više. Nadamo se da ćemo na Rujevici pružiti kvalitetnu partiju, odigrati kao u prethodne tri utakmice i uzeti puni plijen - kazao je Kristijan Lovrić.