04.12.2021.

Remi na domaćem terenu: Gorica - Osijek 1-1

Remi na domaćem terenu: Gorica - Osijek 1-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 18. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Osijeka.

GORICA - OSIJEK 1-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Goran Pečarić (Zagreb). Pomoćnici: Luka Pušić (Zagreb) i Dejan Vuković (Zagreb). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Dario Kulušić (Šibenik). AVAR: Alen Jakšić (Split).
STRIJELCI: 1-0 Pršir (6), 1-1 Hiroš (45+3)
GORICA: Kotarski - Steenvoorden (od 72. Fruk), Šimunović, Jovičić - Doka, Kalik, Babec, Pršir (od 13. Suk), Mitrović - Lovrić, Matar (od 29. Cruz). Trener Krunoslav Rendulić.
OSIJEK: Malenica - Miloš, Škorić, Lončar, Jurčević (od 90. Čeberko) - Brlek (od 78. Bralić), Nejašmić, Jugović (od 90. Pilj) - Kleinheisler, Hiroš (od 65. Fiolić) - Dauk. Trener Nenad Bjelica.
ŽUTI KARTONI: Šimunović, Lovrić, Kalik (Gorica), Hiroš, trener Bjelica, Jurčević, Kleinheisler, Jugović, Nejašmić, Lončar (Osijek)
CRVENI KARTONI: Kleinheisler (Osijek)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Osijek 1-1

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

🔁 '90 Dvostruka izmjena kod Osijeka, Čebarko i Pilj zamijenili su Jurčevića i Jugovića.

'89 Nova šansa za Goricu, opet za Lovrića! Ovoga puta pucao je škaricama, vrlo efektno i atraktivno, ali uspio je to Malenica obraniti...

'86 Stativa za Goricu! Lovrić je pucao iskosa slijeva, snažno, ali pogodio je vratnicu s vanjske strane.

'86 Velika prilika za Goricu puta dva! Pred golom je u gužvi do lopte došao Cruz i pucao, no obrana Osijeka to je odbila. Samo do Babeca, koji je s vrha šesnaesterca pucao snažno, no i to je zapelo u bloku.

🟨 '82 Jubilarni deseti žuti karton na utakmici dobio je Anthony Kalik.

🔁 '78 Umjesto Petra Brleka kod gostiju je ušao Slavko Bralić.

'76 Novi pokušaj Lovrića iz slobodnog udarca, ovoga puta s 22-23 metara poludesno, opet je gađao suprotni kut, opet za nekoliko centimetara pokraj stative.

🟨 '74 Sedma opomena za goste, žuti karton dobio je i Danijel Lončar.

'73 Sjajan udarac Kristijana Lovrića, u njegovom stilu, s njegove pozicije, ali golman Malenica odbio je u korner.

🔁 '72 Nevjerojatno, ali i treća prisilna zamjena kod Gorice! Toni Fruk zamijenio je ozlijeđenog Matthewa Steenvoordena.

'67 Veliku priliku za Osijek propustio je Mario Jurčević, pucao je preko gola iz situacije "jedan na jedan", u koju je došao nakon nedosuđenog prekršaja nad Matthewom Steenvoordenom.

'66 Dvije prilike sad je imala Gorica, prvo je Kalikov udarac blokiran, a iz kornera je netko dobro pucao iz gužve, no Malenica je refleksno obranio.

🔁 '65 Ivan Fiolić zamijenio je Amera Hiroša kod Osijeka.

'64 U petercu Osijeka loptu je primio Caio Cruz, tražio je nekoga od suigrača loptom kroz peterac, ali nikoga nije pronašao.

🟥 '62 Crveni karton za igrača Osijeka Laszla Kleinheislera! Bio je to njegov drugi žuti karton, zaslužio ga je startom na Josipa Mitrovića.

'57 Iz slobodnog udarca s 22-23 metra, malo slijeva, pucao je Lovrić, gađao je dalji kut, ali golman Malenica to je odbio u korner.

🟨 '56 I opet opomena za goste, sad je "požutio" Darko Nejašmić.

🟨 '49 Novi žuti karton za goste, ovoga puta za Vedrana Jugovića.

🟨 '47 Žuti karton za Laszla Kleinheislera.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena na bilo kojoj strani.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Osijek 1-1

⚽ '45+3 GOL! Osijek je izjednačio na 1-1 u zadnjim sekundama, strijelac je Amer Hiroš. Ubacivanje je došlo s desne strane, Hiroš je loptu primio u petercu, leđima okrenut golu, i efektno je petom poslao u goričku mrežu.

'45+1 Uspio je Joey Suk doći u priliku za udarac na 17-18 metara

'45 Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

'44 U šansi pred golom Gorice našao se Mirlind Daku, no njegov udarac prvo je usporio Steenvoorden, a onda ulovio Kotarski.

🟨 '42 Žuti karton dobio je i Kristijan Lovrić.

'41 Lijepo su sad pred kaznenim prostorom Osijeka kombinirali Kalik i Cruz, na kraju je lopta došla do Kristijana Lovrića, no njegov udarac nije imao dovoljno preciznosti.

🟨 '39 Nova javna opomena za goste, ovoga puta Mario Jurčević.

🟨 '35 Žuti karton zaslužio je i trener gostiju Nenad Bjelica.

'35 Velika prilika za Osijek, čudesna obrana Kotarskog! Na povratnu loptu s desne strane natrčao je Petar Brlek, dobro naciljao kut gola, no Kotarski se bacio i uspio odbiti loptu i sačuvati goričko vodstvo.

🔁 '29 Nažalost, još jedna prisilna promjena kod Gorice. Ozljedio se Matar Dieye, a njegovo mjesto zauzeo je 19-godišnji Brazilac Caio Cruz, u svom prvenstvenom debiju.

'22 Nevjerojatna šansa za Goricu!! Matar je išao sam na golmana Malenicu, mogao je lakoćom gurnuti i Kaliku na prazan gol, ali sam je pucao u situaciji "jedan na jedan" i - promašio. Točnije, sjajno je obranio Malenica...

'21 Kleinheisler je pokušao iz daljine, nije bilo posla za Kotarskog.

🟨 '15 Žuti karton za Jozu Šimunovića, prvi gorički.

🔁 '13 Nažalost, strijelac Jurica Pršir je morao izaći zbog ozljede, a umjesto njega je ušao Joey Suk.

🟨 '9 Žuti karton za Amera Hiroša.

'8 Strašna obrana Dominika Kotarskog! Na ubacivanje s desne strane iz slobodnog udarca najviše je skočio Danijel Lončar, fantastično je pucao u donji kut, ali Kotarski je reagirao briljantno!

'6 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Jurica Pršir! Dugo je Gorica držala loptu, kombinirala, a na kraju je jednu okomitu loptu dobio Kalik, ostavio je za natrčalog Pršira, koji je mirno pogodio za vodstvo!

▶️ '1 Utakmica je počela!