03.12.2021.

Osijek stiže u grad: 'Osvježili smo se i pripremili, idemo po pobjedu!'

Osijek stiže u grad: 'Osvježili smo se i pripremili, idemo po pobjedu!' Četiri dana nakon prolaska u polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, tjedan dana nakon pobjede u gostima kod Hrvatskog dragovoljca, nogometaši Gorice na svom stadionu čekaju vodeći Osijek. Utakmica 18. kola HT Prve lige, kojom se zatvara drugi krug prvenstva, igra se u subotu od 13 sati na našem Gradskom stadionu.

- Protiv Istre smo se energetski dosta istrošili, budući da je utakmica trajala 120 minuta, imamo problema i s izostancima, ali pripremili smo se najbolje što smo mogli. Maksimalno smo se osvježili, upoznati smo sa svim dobrim i lošim stranama, tako da očekujem da ćemo odigrati još jednu dobru partiju i da ćemo dobiti utakmicu - jasan je trener Krunoslav Rendulić, koji iznimno respektira sljedećeg protivnika:

- Osijek je definitivno jedan od najtežih protivnika u našoj ligi, momčad koja vodi na tablici, koja ti daje jako malo toga, a ono što ti daju moraš iskoristiti. Primili su samo šest golova, to je sastav satkan od puno dobrih pojedinaca, kojeg vodi europski priznat trener... Čeka nas izuzetno zahtjevna utakmica, ali na nama je da damo sve od sebe.



Osim ozlijeđenih Krizmanića, Sarića, Keite i Šrolera, ogled s Osijekom propustit će i Musa Muhammed, koji će odrađivati kartone, no svi ostali su spremni, motivirani i jako dobro raspoloženi.

- Prolazak u polufinale Kupa donio nam je novu dozu samopouzdanja i optimizma, ali nije bilo previše vremena za slavlje. Fokusirani smo na ono što nas čeka, na ogled s protivnikom koji cilja na prvo mjesto, ali dolaze nam u goste i sigurno će se i nas tu nešto pitati. Napravit ćemo sve što možemo da uzmemo tri boda - kaže Fran Brodić.