26.11.2021.

U gostima kod Hrvatskog dragovoljca: 'Vjerujemo da smo kvalitetniji, idemo po bodove'

U gostima kod Hrvatskog dragovoljca: 'Vjerujemo da smo kvalitetniji, idemo po bodove' Nogometaše Gorice ovog vikenda očekuje gostovanje kod Hrvatskog dragovoljca u sklopu 17. kola HT Prve lige. Utakmicu koja će se igrati u subotu s početkom u 15 sati na stadionu u Kranjčevićevoj, najavili su trener Krunoslav Rendulić i igrač Saša Marjanović.

- Ispada da nam je prva utakmica nakon reprezentativne pauze uvijek problem, međutim prvo poluvrijeme smo igrali zaista dobro, možda čak i naše najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni. Nažalost, nismo uspjeli sačuvati rezultat, ali moramo biti zadovoljni jer je Lokomotiva u drugom poluvremenu bila bolja i imala neke prilike nije iskoristila - rekao je trener Rendulić o remiju u prošlom kolu pa se okrenuo ogledu s Hrvatskim dragovoljcem:

- U ovoj ligi nema lakih protivnika ni utakmica. Svaku utakmicu moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrirani na ono što nas čeka. Dragovoljac nije ista momčad kao na početku sezone, dosta su napredovali i svi imaju problema s njima. Očekujem zahtjevnu utakmicu, ali mi vjerujemo da smo kvalitetniji i naš cilj se zna - idemo po bodove.
 
Iako u Prvoj HNL još nije upisao nastup protiv Hrvatskog dragovoljca, Saša Marjanović se sljedećeg protivnika Gorice sjeća se iz drugoligaških dana...

- Dragovoljac je dosta promijenio momčad u odnosu na Drugu ligu, većine igrača od tada više nema u ekipi. Naravno da iz kola u kolo postaju su sve bolji, ozbiljniji protivnik i mislim da mogu biti konkurenti i igrati sa svima - rekao je Marjanović.