10.11.2021.

Albi Doka osmi gorički reprezentativac, Krizmanić morao otkazati

Albi Doka osmi gorički reprezentativac, Krizmanić morao otkazati Nakon tri dana predaha, igrači i stručni stožer HNK Goricie vratili su se redovnom ritmu treninzima u u utorak i srijedu, i to prilično "okrnjenom" sastavu. Sedmorici goričkih reprezentativaca s pozivima od ranije (Kotarski, Pršir, Krizmanić i Fruk za Hrvatsku U-21, Jovičić i Sarić za BiH, Marjanović za BiH U-21) priključio se i Albi Doka.

Izbornik Albanije Edoardo Reja odlučio je aktivirati pretpoziv za našeg desnog braniča, pa će Doka tako konkurirati za gostovanje kod Engleske na Wembleyu u petak i domaći ogled s Andorom u ponedjeljak. Aktiviranjem pretpoziva Doka je postao osmi igrač Gorice s pozivom u nacionalne vrste u ovoj akciji, no jedan je u međuvremenu morao otkazati nastup zbog ozljede.

Krešimir Krizmanić će, naime, ovoga puta propustiti akciju hrvatske U-21 vrste, stanku u prvenstvu iskoristit će kako bi do kraja riješio probleme s trbušnim zidom i selekcija izbornika Igora Bišćana morat će na Estoniju i Austriju bez njega.

Bez svih njih, ali i još nekih bolesnih i ozlijeđenih, trener Krunoslav Rendulić i njegov stožer pripremaju momčad za nastavak sezone, a u tu svrhu poslužit će i prijateljska utakmica zakazana za subotu u 14 sati. Na Gradskom stadionu gostovat će slovenski prvoligaš NK Celje, trenutačno šesta momčad slovenskog prvenstva. Uz izravni prijenos na klupskom YouTube kanalu, imat ćemo tako priliku vidjeti na djelu i igrače iz juniorske momčadi, a prve minute u dresu Gorice trebao bi upisati i Jozo Šimunović.