30.10.2021.

Poraz u magli: Gorica - Dinamo 0-2

Poraz u magli: Gorica - Dinamo 0-2 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 14. kola HT Prve lige između HNK Gorice i GNK Dinama.

GORICA - DINAMO 0-2
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Ivan Janić (Ilok). Četvrti sudac: Domagoj Kurtović (Osijek). VAR: Dario Kulušić (Šibenik). AVAR: Goran Perica (Šibenik)
STRIJELCI: 0-1 Petković (31-11m), 0-2 Andrić (37)
GORICA: Kotarski - Doka, Jovičić, Krizmanić, Keita - Babec, Pršir (od 84. Janković) - Mitrović (od 46. Delfi), Kalik (od 58. Fruk), Lovrić (od 84. Šroler) - Matar (od 74. Stojanovski). Trener Krunoslav Rendulić.
DINAMO: Livaković - Moharrami (od 84. Ristovski), Šutalo, Theophile Catherine, Franjić (od 74. Perić) - Ivanušec, Gojak (od 67. Bulat), Mišić, Oršić - Petković (od 84. Špikić), Andrić. Trener Damir Krznar.
ŽUTI KARTONI: Lovrić (Gorica), Gojak (Dinamo)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Dinamo 0-2

'90 Igrat će se šest minuta sudačke nadoknade.

'84 Kod Dinama su Stefan Ristovski i Dario Špikić zamijenili Moharramija i Petkovića, a kod Gorice su Niko Janković i Martin Šroler zamijenili Juricu Pršira i Kristijana Lovrića.

'74 Obostrana izmjena - kod Gorice je Vlatko Stojanovski zamijenio Matara Dieyea, a kod Dinamo je Dino Perić ušao umjesto Bartola Franjića.

'70 Netko od Dinamovih braniča bio je u "klinču" s Delfijem u šesnaestercu, Iranac je pao, izgledalo je kao da je povučen, no sudac se nije oglasio.

'69 Lovrić je pucao s lijeve strane, Livaković je odbio u korner.

'67 Amera Gojaka kod Dinama je zamijenio Marko Bulat.

'59 Slobodan udarac na 23-24 metra izborio je Delfi, a izveo ga je Lovrić, no pucao je pola metra iznad gola.

'58 Toni Fruk ušao je umjesto Anthonyja Kalika.

'55 Magla je sve gušća, praktički je nemoguće razaznati što se događa na terenu. Igrači, navodno, vide daleko bolje od nas na tribinama...

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, Younes Delfi zamijenio je Josipa Mitrovića.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Dinamo 0-2

'42 Žuti karton dobio je Amer Gojak.

'37 GOL! Dinamo vodi 2-0, strijelac je Komnen Andrić. Stoper Šutalo bez razmišljanja je nabio loptu prema naprijed, a iz magle je izronila tako da je prevarila Krizmanića, kojem je Andrić pobjegao i pogodio s vrha kaznenog prostora.

'34 Žuti karton dobio je Kristijan Lovrić.

'33 Mišić je pokušao iz daljine, Kotarski je to mirno ulovio.

'31 GOL! Dinamo vodi 1-0, strijelac je Bruno Petković iz jedanaesterca. Ubacio je Franjić rukom iz auta, Petković je ušao ispred Mitrovića, koji je izgubio ravnotežu i pao na njega, a sudac je pokazao na najstrožu kaznu. Petković je bio i siguran realizator.

'21 Prečka za Goricu! Pršir je nabacio s 30-ak metara desno na drugu stativu, pucao je glavom Kristijan Lovrić, no Dominik Livaković uspio je odbio tu loptu u prečku pa u korner!

'11 Koliko se može vidjeti s tribina kroz maglu, pravih šansi dosad nije bilo. U jednoj situaciji Kotarski je morao izaći na 30 metara, a jednom je i Mitrović zamalo ušao u šesnaesterac, no izgurao ga je Franjić...

'2 Zbog guste magle vidljivost je minimalna...

'1 Utakmica je počela!