25.10.2021.

Gorica ove srijede u osmini finala dočekuje Mladost (Ž)

Gorica ove srijede u osmini finala dočekuje Mladost (Ž) Prije prvenstvene utakmice 14. kola protiv Dinama, koja će se igrati u subotu (30. listopada), igrače Gorice čeka još susret osmine finala SuperSport hrvatskog kupa. Protivnik Gorici je Mladost Ždralovi, momčad koja se trenutno nalazi na trećem mjestu tablice Treće HNL Sjever, a do osmine finala stigli su 3-1 pobjedom protiv Inter Zaprešića na domaćem terenu.

- Mladost iz Ždralova nije bezazlen protivnik, godinama su u vrhu treće lige i imaju jako dobru momčad. Mi ćemo sigurno odmoriti četiri-pet igrača, priliku ćemo dati onima koji su manje igrali, a zaslužili su to svojim radom kroz cijeli ovaj period. Nadam se da ćemo uspjeti odmoriti momčad, a i proći dalje - rekao je trener Krunoslav Rendulić u najavi utakmice.

Utakmica će se igrati u srijedu, 27. listopada na Gradskom stadionu od 15 sati, ulaz će biti besplatan, ali moguć jedino uz COVID potvrdu. Izravni prijenos dvoboja koji vodi u četvrtfinale Kupa bit će na YouTube kanalu GoricaTV.

*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.