24.10.2021.

GAZ Nutrition i HNK Gorica produžili suradnju

GAZ Nutrition i HNK Gorica produžili suradnju Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s našim vjernim partnerom GAZ Nutrition, vodećim distributerom najkvalitetnijih svjetskih dodataka prehrani, naši su igrači uvijek spremni za nove izazove.

Uspješna suradnja s istaknutim partnerom nastavit će se i u narednom razdoblju, a tom prigodom posjetio nas je direktor tvrtke g. Željko Gabron, koji je podijelio i prigodne poklone za momčad. Na predstavljanju sponzorske suradnje sudjelovali su i igrači Joey Suk i Caio Cruz te fizioterapeuti HNK Gorice Domagoj Prnjak i Ivan Vinković.

Tvrtka Gaz Nutrition d.o.o. ima bogatu tradiciju s preko 22 godine poslovanja na tržištu Republike Hrvatske i okolnih zemalja, a u njihovim trgovinama i web shopu možete pronaći proizvode svjetski poznatih brendova poput: Weider Sport & Specialty Nutrition, Weider Victory Endurance, Weider Victory, Power Bar, Dymatize, Z-Konzept Nutrition, BioTechUSA, Energy OatSnack i mnogih drugih. 
Svi proizvodi navedenih brendova koje distribuiraju su doping free i proizvedeni u skladu s propisima Svjetske antidopinške agencije što je i preduvjet za vrhunski sport i zdravlje sportaša.

Službena stranica našeg partnera: www.gaz-nutrition.com/