22.10.2021.

Gorica na Poljudu: "Respekt postoji, ali straha nema!"

Gorica na Poljudu: Nogometaše Gorice nakon remija s Istrom 1961 (1-1) ove subote očekuje gostovanje kod Hajduka u sklopu 13. kola HT Prve lige. Utakmica će se igrati na Poljudu s početkom u 17:05 sati.

- Remi nas nikako ne može zadovoljiti, no to je iza nas, momci su dobro odreagirali i dobro trenirali. Svjesni smo da nismo napravili zadatak koji smo očekivali, ali to nas motivira da damo sve od sebe sljedeću utakmicu. Neće biti lako, idemo Hajduku koji je prošlu utakmicu neplanirano ostao bez bodova i tražit će iskupljenje, ali na nama je da odgovorimo izazovima i da se postavimo muški, čvrsto i organizirano, i uzmemo bodove - rekao je trener Krunoslav Renudlić u najavi novog dvoboja.

Trener Rendulić na dispoziciji neće imati Cheicka Keitu i ozlijeđenog Juniora Martinssona, upitan je Elvis Sarić, a još neko vrijeme neće moći računati na Jozu Šimunovića, koji se ovog tjedna priključio momčadi. 

- O Jozinoj karijeri ne treba trošiti puno riječi, ona je svima dobro znana. Godinu dana nije igrao zbog ozljeda, ali nadamo se da će se kod nas uspješno vratiti. Željan je rada, vidi se u razgovoru s njim da je profesionalac, da je prošao velike klubove i nadam se da će nam biti od velike koristi u nastavku sezone.
 

 - Bili smo razočarani nakon remija s Istrom, očekivali smo pobjedu, ali nismo uspjeli. Ovaj tjedan smo dobro trenirali i jedva čekamo utakmicu. Moramo svi biti na sto posto, izaći na teren sa željom da pobijedimo i mislim da ćemo to i ostvariti - zaključio je Anthony Kalik.