13.10.2021.

Stiže nam Istra 1961: 'Svi igrači jedva čekaju da utakmica krene!'

Stiže nam Istra 1961: 'Svi igrači jedva čekaju da utakmica krene!' Točno 15 dana nakon pobjede u Šibeniku (2-1) HNK Goricu čeka novi izazov. U subotu od 15 sati na Gradskom stadionu kreće ogled 12. kola HT Prve lige s pulskom Istrom 1961, koja s deset osvojenih bodova drži osmo mjesto na tablici. Gorica ima jednu utakmicu i šest bodova više.

- Naporno smo radili tijekom reprezentativne pauze, nije bilo previše odmora, ali nije baš bilo ni igrača. Nedostajali su nam reprezentativci, što nas s jedne strane čini ponosnima, ali s druge strane je i problem. Međutim, dobra je vijest da se kompletiramo, da nemamo izostanaka zbog kartona, a zbog ozljede u konkurenciji neće biti jedino Junior Martinsson. Svi ostali su radili dobro i jedva čekaju da utakmice počne - kaže trener Krunoslav Rendulić u najavi ogleda s klubom na čijoj je klupi sjedio u jednoj fazi svoje karijere.

- Istra je ove sezone bolja nego u posljednje dvije ili tri, imaju kvalitetu, pogotovo prema naprijed i sigurno je da nas čeka teška i zahtjevna utakmica. Međutim, na to smo spremni, u Šibeniku smo se vratili pobjedama i želimo nastaviti u istom ritmu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo uzeti nove bodove - dodao je Rendulić.


- Osobno se osjećaj jako dobro, a i cijela momčad je u dobrom stanju. Trenirali smo vrlo kvalitetno i siguran sam da smo spremni za izazove koji nas očekuju. Istru respektiramo, znamo koliko su dobri, ali naš je fokus na tome da ispunimo sve trenerove zahtjeve i dođemo do svoga cilja - kazao je Musa Muhammed.