04.10.2021.

Juniori remizirali s Lokomotivom

Juniori remizirali s Lokomotivom Nakon pobjede protiv Dugopolja na domaćem terenu (2-1), juniori Gorice ovog su vikenda odigrali bez pobjednika s Lokomotivom (2-2). Nakon osam odigranih kola, Gorica ima 17 bodova, jednako kao Hajduk na trećem mjestu te tri boda manje od drugoplasirane Lokomotive.

- Do te utakmice Lokomotiva je bila prva na tablici i zanimalo me na koji način ćemo reagirati, pogotovo nakon utakmice protiv Dinama u kojoj je bilo vidljivo da smo impresionirani. Postavio sam cilj da rastemo i pokušamo se nositi ravnopravno s najboljima u ligi, a mislim da smo u tome i uspjeli protiv Lokomotive. Svi dečki su odigrali odličnu utakmicu i pokazali da možemo računati na njih, pa sam iznimno ponosan, bez obzira što nismo pobijedili protiv vrlo teškog protivnika - rekao je trener Sven Raić.

Sada slijedi reprezentativna stanka nakon koje Goricu očekuje gostovanje u Varaždinu (16. listopada u 10 sati).

- Pokušat ćemo se dodatno ekipirati, pritom mislim na ozlijeđene igrače te se dodatno osvježiti prije sljedećeg ciklusa vrlo zahtjevnih utakmica. Prva na redu je u Varaždinu, gdje ćemo tražiti nastavak dokazivanja kroz rezultat, ali i izvedbu - kazao je trener. 

GORICA - LOKOMOTIVA 2-2
VELIKA GORICA. Gradski stadion. Sudac: Ivan Čuzić (Velika Gorica). Pomoćnici: Dario Mužar (Velika Gorica) i Nikola Kamenarić (Sveti Ivan Zelina).
STRIJELCI: 0-1 Žilinski (37), 1-1 Vujičić (47), 1-2 Skrbin (ag: 58), 2-2 Kulenović (74)
GORICA: Dalipagić, Kovačić, Tepšić (Ćurić od 50'), Quni, Vujičić (Ciprić od 63'), Skrbin, Frković (Kulenović od 63'), Sim (Žuljević od 84'), Carl (Brlek od 46'), Matković, Cruz. Trener: Sven Raić.
LOKOMOTIVA: Petrčić, Ivančin, Žilinski, Milošević, Smakaj, Čondrić, Bloudek (Ćabrajić od 69'), Magdelinić (Šotiček od 69'), Špeljak, Rendulić, Caspedes (Petković od 84'). Trener: Jasmin Agić.