26.09.2021.

Opet poraz u sudačkoj nadoknadi: Gorica - Rijeka 3-4

Opet poraz u sudačkoj nadoknadi: Gorica - Rijeka 3-4 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 10. kola HT Prve lige između HNK Gorice i HNK Rijeke.

GORICA - RIJEKA 3-4
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Mario Zebec (Varaždin). Pomoćnici: Hrvoje Radić (Split) i Nikola Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac: Ivan Vučković (Zagreb). VAR: Fran Jović (Zagreb). AVAR: Borut Križarić (Čakovec).
STRIJELCI: 1-0 Lovrić (12-11m), 1-1 Abass (43), 2-1 Marjanović (45+2), 2-2 Selahi (46), 2-3 Murić (58-11m), 3-3 Fruk (90+2), 3-4 Pavičić (90+3)
GORICA: Banić - Doka (od 71. Dvorneković), Marjanović, Babec, Keita - Pršir (od 71. Junior), Sarić - Delfi, Mitrović, Lovrić (od 83. Fruk) - Matar (od 71. Stojanovski). Trener Krunoslav Rendulić.
RIJEKA: Zlomislić - Tomečak (od 46. Vukčević), Krešić, Escoval, Smolčić - Murić (83. Bušnja), Gnezda Čerin, Selahi (od 80. Pavičić), Ampem - Abass, Vučkić (od 80. Obregon). Trener Goran Tomić.
ŽUTI KARTONI: Lovrić, Mitrović, Pršir, Sarić (Gorica), Krešić, Murić, Bušnja (Rijeka)
CRVENI KARTONI: Delfi (Gorica)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Rijeka 3-4

'90+5 Srušen je Dvorneković u šesnaestercu, uključio se VAR, no ništa od jedanaesterca.

'90+3 GOL! Rijeka vodi 4-3, strijelac je Domagoj Pavičić. Ampem je prošao kroz šesnaesterac i pucao, Banić mu je obranio, a odbijenu loptu u mrežu je pospremio Pavičić. I tako...

'90+2 GOOOOOOOL!!! Gorica je izjednačila na 3-3, strijelac je Toni Fruk! Korner je imala Gorica, nastala je gužva, lopta se odbila do Tonija Fruka, koji ljevicom nevjerojatno pogađa suprotne rašlje za izjednačenje!

'88 Žuti karton dobio je igrač Rijeke Denis Bušnja.

'83 Toni Fruk zamijenio je Kristijana Lovrića kod Gorice, a Denis Bušnja ušao je umjesto Roberta Murića kod Rijeke.

'80 Jorge Obregon i Domagoj Pavičić ušli su umjesto Lindona Selahija i Harisa Vučkića kod Riejke.

'72 Lijepo je pobjegao Lovrić po lijevoj strani, bio u solidnoj poziciji, no njegov udarac završio je pokraj stative.

'71 Trener Rendulić radi trostruku izmjenu - Matija Dvorneković, Junior Martinsson i Vlatko Stojanovski zamijenili su Albija Doku, Juricu Pršira i Matara Dieyea.

'66 Zaprijetila je sad Rijeka preko Abassa, koji je pucao sasvim slijeva, a lopta je od bloka završila u korneru.

'58 GOL! Rijeka vodi 3-2, strijelac je Robert Murić. Serija pehova se nastavlja, jer sad je Selahi pucao s 20-ak metara, pogodio Doku u ruku, on je dobio žuti karton, a Rijeka priliku s bijele točke. Murić je bio siguran realizator.

'54 S vrha kazenog prostora pucao je Ampem, Banić je taj prizemni pokušaj obranio.

'53 Iz slobodnog udarca nakon isključenja Delfija pucao je Murić, pucao je odlično, ali Banić je još bolje obranio.

'51 CRVENI KARTON! Younes Delfi je kao zadnji igrač srušio Selahija i sudac Zebec pokazao mu je izravni crveni karton.

'49 Žuti karton i za Elvisa Sarića...

'48 Žuti karton dobio je Jurica Pršir.

'46 GOL! Rijeka je izjednačila na 2-2, strijelac je Lindon Selahi. Prošetao se veznjak Rijeke od centra, odigrao dupli pas s Abassom i plasirao u Banićevu malu mrežicu.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, uz jednu promjenu kod Rijeke - Andrija Vukčević ušao je umjesto Ivana Tomečaka.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Rijeka 2-1

'45+2 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-1, strijelac je Saša Marjanović! Lovrić je fantastično nabacio iz slobodnog udarca s desne strane, Matar je pucao iz blizine, Zlomislić obranio, a odbijanac je u mrežu pospremio 19-godišnji stoper Gorice. Morao je to potvrditi i VAR, što se i dogodilo, i Gorica je apsolutno zasluženo opet povela.

'45 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

'43 GOL! Rijeka je izjednačila na 1-1, strijelac je Issah Abass. I tako to ide u nogometu... Nakon svih ovih promašaja, Rijeka iz prve ozbiljne prilike dolazi do izjednačenja. Tomečak je nabacio s desne strane, Abass glavom pogodio mrežu Ivana Banića.

'42 Nevjerojatno kakav promašaj, još jedanput! Delfi je izvrsno prošao desno, vratio u sredinu, a Mitrović iz prve opalio i pogodio stativu! Lopta se odbila do Matara, koji je glavom iz blizine pucao pokraj gola...

'35 Kakva nova prilika!! Opet je Delfi driblao desno, pucao ljevicom, najbolje do sad, golman Zlomislić je kratko odbio, Matar promašio loptu na dva, tri metra, a onda na odbijanac natrčao Lovrić i - pogodio prečku! Nevjerojatno da ovo nije ušlo...

'33 Nakon razdoblja bez prilika evo još jedne goričke! Uporni Keita izborio je loptu praktički u lijevom korneru, odigrao za Lovrića, on pokušao pucati iz prve, s lijeve strane, s 12-13 metara, no nije bio precizan.

'24 Seriju žutih kartona nastavio je Kristijan Lovrić.

'21 Žuti karton i za Josipa Mitrovića.

'19 Žuti karton dobio je Robert Murić.

'14 Nova prilika za Delfija, slično kao i u prethodnoj situaciji, opet je driblao na ulasku s desne strane, pucao, no udarac mu je blokiran za novi korner.

'12 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je kapetan Kristijan Lovrić! Jurica Pršir odigrao je s Lovrićem i sjajno prošao lijevo, nabacio za Matara, no Senegalac je glavom naciljao - stativu! Na odbijenu loptu natrčao je Mitrović, pritom je srušen, no akcija je puštena, pa je blokiran i Matarov udarac... Međutim, nakon svega se aktivirao VAR, sudac Zebec pogledao je snimku i pokazao na bijelu točku. Kristijan Lovrić pucao je gore lijevo, neobranjivo!

'3 Prvu priliku imao je Younes Delfi, kojeg je na desnoj strani pronašao Mitrović. Pokušao je driblingom pa pucao, no predugo je čekao i završilo je u bloku.

'1 Utakmica je počela!