24.09.2021.

Trener Rendulić: "Nadam se da ćemo pružiti dobru igru kao na Rujevici, ali da će rezultat biti drugačiji."

Trener Rendulić: Iza nas je prva četvrtina prvenstva, nažalost i poraz u posljednjoj utakmici u Osijeku, no stiže nam Rijeka i nova prilika za uzeti bodove. Utakmica 10. kola HT Prve lige igrat će se u nedjelju, 26. rujna od 17:00 sati u Velikoj Gorici.

- U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, pogotovo je bio bolan taj treći gol u 94. minuti. Kada iz standardne situacije primite gol, to dosta uzdrma momčad. Međutim, momci su se oporavili, dobro treniraju i rade, tako da utakmicu s Rijekom čekamo puni optimizma - rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić.

Trener u nedjelju neće moći računati na čak trojicu kartoniranih igrača, Aleksandra Jovičića, Krešimira Krizmanića i Anthonyja Kalika.

- Neće moći igrati ni Steenvoorden, koji vuće ozlijedu još iz Kupa. Deficitarni smo pogotovo na stoperskim pozicijama, a najbliži da na toj poziciji zaigra je Hrvoje Babec. Dobra vijest je što se Albi Doka oporavlja i bit će spreman za nedjelju. Imamo probleme koje ćemo nekako riješiti i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i dobiti utakmicu.


- Normalno je da smo ljuti što nismo uzeli sva tri boda ili najmanje bod u utakmici u kojoj smo vodili 2-1 u 81. minuti, no nema mjesta za preveliko žaljenje. Moramo dati sve od sebe da uzmemo bodove u nedjelju, Rijeka ima odličnu momčad i sjajno igra ove sezone, no mi igramo kući i idemo na pobjedu - kazao je vratar Ivan Banić.


Ulaznice za Rijeku u prodaji su na: https://ulaznice.hr/web/event/100/46 i u Fan pointu (još danas do 18 sati).