10.09.2021.

Remi nakon promašaja: Gorica - Hrvatski dragovoljac 1-1

Remi nakon promašaja: Gorica - Hrvatski dragovoljac 1-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 8. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Hrvatskog dragovoljca.

GORICA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sutkinja: Ivana Martinčić (Koprivnica). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) Četvrti sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). VAR: Ivan Bebek (Rijeka). AVAR: Luka Pajić (Rijeka).
STRIJELCI: 1-0 Babec (64), 1-1 Štrkalj (74)
GORICA: Banić - Dvorneković (od 83. Delfi), Steenvoorden, Jovičić, Keita - Babec (od 83. Junior), Pršir - Šroler (od 46. Doka), Kalik (od 59. Mitrović), Lovrić - Stojanovski (od 59. Matar). Trener Krunoslav Rendulić.
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić - Majstorović, Bagadour, Lukić, Vulikić, Franić - Petković, Mioč, Roca (od 66. Vuco), Viduka (od 72. Pasariček) - Štrkalj (od 82. Perić). Trener Davor Mladina.
ŽUTI KARTONI: Pršir, Steenvoorden, Jovičić (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Hrvatski dragovoljac 1-1

'90+4 Opet Lovrić, prošao je lijevo i pucao ljevicom, ali pogodio je vanjsku stranu mreže.

'90 Igrat će se najmanje šest minuta sudačke nadoknade.

'90 Žuti karton i za Andreja Lukića iz HD-a.

'90 Žuti karton dobio je i Aleksandar Jovičić.

'88 Lovrić je prvo pucao izravno iz kornera, jedva je to odbio Šubarić, a onda je i primio loptu, namjestio se na više od 20 metara i pucao snažno, ali malo pokraj gola.

'83 Junior Martinsson Ngouali i Younes Delfi zamijenili su Matiju Dvornekovića i Hrvoja Babeca.

'82 Karlo Perić je kod HD-a zamijenio Tomislava Štrkalja.

'81 PONIŠTEN GOL MATARA! Lovrić je nabacio s lijeve strane, idealno pronašao Matara Dieyea, koji je zabio iz prve, ali i iz zaleđa...

'79 U gužvi nakon kornera najbolje se snašao Dvorneković, pucao je iz blizine, no odbili su to gosti u još jedan korner u nizu...

'78 Opet zamalo! Mitrović je sad ubacio s desne strane, vrlo neugodno, a gostujući branič Vulikić to je uspio izbiti, otišlo je malo pokraj stative.

'76 Lovrić je pokušao iz slobodnjaka s 30-ak metara, ponovno je izborio korner.

'74 GOL! Hrvatski dragovoljac je izjednačio na 1-1, strijelac je Tomislav Štrkalj. Prošla je polukontra po lijevoj strani, Franić je prizemno tražio i pronašao Štrkalja, a on je zabio iz blizine.

'72 Luka Pasariček zamijenio je imenjaka Viduku kod gostiju.

'70 S gotovo 40 metara opalio je Lovrić, nije to uopće bilo bezopasno, a netko je bio i u bloku, pa je Gorica dobila još jedan korner.

'69 Novi korner za Lovrića, ovoga puta pucao je glavom Jovičić, u visokom luku, ali uspio je to uloviti Šubarić.

'66 Vilibald Vuco zamijenio je Ivana Rocu u postavi gostiju.

'64 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Hrvoje Babec! Bio je to nastavak akcije nakon kornera, lopta je došla do Lovrića na desnu stranu, poslao je oštru loptu u sredinu, a na drugoj stativi iz pada je Babec zabio svoj drugi gol ove sezone!

'63 ŠUBARIĆ OBRANIO JEDANAESTERAC! Najstrožu kaznu sutkinja Martinčić dosudila je nakon prekršaja Majstorovića nad Keitom, loptu je uzeo Kristijan Lovrić, no vratar HD-a sjajno je pročitao njegov udarac.

'61 Još jedna dobra situacija je propala, Jovičić je nakon kornera pucao glavom pokraj gola.

'59 Dvostruka zamjena kod Gorice - Matar Dieye i Josip Mitrović ušli su umjesto Vlatka Stojanovskog i Anthonyja Kalika.

'56 PONIŠTEN GOL! Konačno je prošla jedna akcija, Lovrićeva minijatura po lijevoj strani završila je dodavanjem za Stojanovskog na vrh peterca, a makedonski napadač sigurno je zabio. Međutim, provjera na VAR-u poništila je gol zbog zaleđa.

'54 Lijepo je Pršir uklizavanjem uzeo jednu loptu na centru, povukao pa dao desno za Dvornekovića, a njegovo ubacivanje preko vlastitoga gola izbacio je Bagadur.

'48 Uh, zamalo... Keita je lijepo nabacio s lijeve strane, bila je to idealna lopta na vrh peterca, ali nije do nje uspio doći Vlatko Stojanovski, bio je za koji centimetar prekratak...

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, uz jednu promjenu u sastavu Gorice - Albi Doka zamijenio je Martina Šrolera.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Hrvatski dragovoljac 0-0

'42
Šroler je sad bio dodavač, centrirao je s desnog boka, glavom je pucao Kalik, ali nije uspio dovoljno dobro zahvatiti loptu.

'39 Nije uspio zabiti ni Martin Šroler! Lovrić je dobio loptu od Babeca na lijevu stranu, došao do gol-linije i vratio u sredinu, no Šrolerov udarac završio je u bloku.

'35 Prečka! Lovrić je nabacio iz kornera s desne strane, lijepo je skočio Matthew Steenvoorden i pucao sa šest, sedam metara, no pogodio je gredu gostujućega gola. Vratila se lopta u igru, pucao je i Anthony Kalik, no odbila je to obrana HD-a u novi korner.

'23 U posljednjih desetak minuta Gorica dominira, no sad je šansu imao gostujući sastav, i to vrlo ozbiljnu. Prizmena lopta stigla je u kazneni prostor s lijeve strane, no Tomislav Štrkalj je iz dobre pozicije pucao preko gola.

'22 Prvi žuti karton na utakmici sutkinja Ivana Martinčić pokazala je Jurici Prširu.

'12 Zaprijetio je i Hrvatski dragovoljac, Majstorović je tražio Štrkalja na vrhu peterca, no lopta je završila u Banićevim rukama.

'10 Još jedna velika prilika, opet brani Šubarić! Lovrić je došao do prostora lijevo, ušao u šesnaesterac, no umjesto udarca odlučio se za dodavanje na Vlatka Stojanovskog, koji je pucao iz okreta, ali nije išlo pokraj golmana gostiju...

'4 Velika prilika za Kristijana Lovrića! Duga lopta išla je na Stojanovskog, koji je loptu nekako proslijedio do Lovrića, a on pucao ljevicom. Golman Šubarić uspio je to obraniti...

'1 Utakmica je počela!