27.08.2021.

Gorica sutra u gostima kod Lokomotive: "Cilj je jasan, idemo uzeti bodove"

Gorica sutra u gostima kod Lokomotive: Momčad Gorice ove subote (28. kolovoza, 18:55h) očekuje gostovanje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. Ogled 7. kola HT Prve lige protiv trenutno treće momčadi na prvenstvenoj tablici, najavili su trener Krunoslav Rendulić i napadač Vlatko Stojanovski.

- Nakon pobjede je naravno uvijek bolje, no moram naglasiti da je kod nas atmosfera uvijek dobra i poticajna, ovaj tjedan je također bila takva. Normalno je da smo zadovoljni nakon pobjede, ali ostavili smo to iza nas i cijeli tjedan iskoristili na pripremu za Lokomotivu - rekao je trener Rendulić, pa se okrenuo sutrašnjem protivniku.

- Lokomotiva je dobra momčad, čvrsta, kompaktna, puna energije, tako da nas očekuje jako težak zadatak. Igrali smo s njima prijateljsku utakmicu za vrijeme priprema, međutim ta utakmica ništa ne znači jer smo i mi i oni dali minutažu igračima koji do tada nisu puno igrali. Sutra je novi izazov, pripremamo se kao i za svaku utakmicu, s jasnim ciljem - otići tamo uzeti bodove.

- Lokomotiva je dobra i kvalitetna ekipa, pokazali su to u pet odigranih utakmica, ali mi smo spremni i dat ćemo maksimum da izvučemo najbolje od nas i ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Vlatko Stojanovski.