21.08.2021.

Džoker s klupe za pobjedu: Gorica - Slaven Belupo 1-0

Džoker s klupe za pobjedu: Gorica - Slaven Belupo 1-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 6. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Slaven Belupa.

GORICA - SLAVEN BELUPO 1-0
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Duje Strukan (Split). Pomoćnici: Goran Perica (Šibenik) i Alen Jakšić (Split). VAR: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). AVAR: Miro Grgić (Osijek).
STRIJELAC: 1-0 Dvorneković (66)
GORICA: Banić - Doka, Jovičić, Krizmanić, Keita - Junior, Babec (od 90. Pršir) - Šroler (od 65 Dvorneković), Mitrović (od 65. Kalik), Lovrić (od 88. Fruk) - Matar (od 65. Stojanovski. Trener Krunoslav Rendulić.
SLAVEN BELUPO: Čović - Bogojević (od 86. Hadžić), Božić, Soldo, Goda - Marina (od 78. Paracki) - Lulić (od 72. Mlinarić), Monjac (od 72. Laušić), Glavčić (od 72. Bosec), Brković - Krstanović. Trener Dean Klafurić.
ŽUTI KARTONI: Doka, Krizmanić, Kalik (Gorica), Marina, Soldo (Slaven Belupo)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Slaven Belupo 1-0

'90+2 Hrvoja Babeca zamijenio je Jurica Pršir.

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

'89 Toni Fruk ušao je umjesto Kristijana Lovrića.

'87 Opasno je bilo nakon što je Laušić spustio loptu glavom na udarac Hadžiću, no on je pucao loše i bezopasno.

'86 Nedim Hadžić zamijenio je Brunu Bogojevića kod gostiju.

'85 Kalik zamalo glavom! Lovrić je nabacio s lijeve strane, Kalik pucao iz pada, no lopta je otišla malo iznad prečke.

'84 Žuti karton sudac Strukan dodijelio je i braniču gostiju Vinku Soldi.

'82 Žuti karton dobio je Anthony Kalik.

'81 Opasno je bilo nakon ubačaja Gode s lijeve strane, podsjetilo je na onaj gol Dinama prije tjedan dana, ali ovoga puta lopta je otišla u gol-aut.

'80 Žuti karton i za Krešimira Krizmanića.

'78 Goran Paracki zamijenio je Marija Marinu u sastavu gostiju.

'74 Zabio je konačno i Babec, zaslužio je zabiti, no ovoga puta gol je poništen jer je lopta pobjegla Stojanovskom u aut prije dodavanja...

'73 U dobroj situaciji bio je sad Anthony Kalik, nakon driblinga po desnoj strani šesnaesterca, no zakomplicirao je na kraju i sve je propalo.

'72 Trostruka izmjena i kod gostiju - Mihael Mlinarić, Antonio Bosec i Marin Laušić ušli su umjesto Matea Monjca, Nemanje Glavčića i Karla Lulića.

'66 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Matija Dvorneković! Odmah čim je ušao, u prvoj akciji, Babecovu loptu u dubinu primio je na pet-šest metara i zakucao za zasluženo vodstvo Gorice!

'65 Trostruka izmjena kod Gorice - Vlatko Stojanovski, Matija Dvorneković i Anthony Kalik ušli su umjesto Matara Dieyea, Martina Šrolera i Josipa Mitrovića.

'64 Žuti karton dobio je igrač Slaven Belupa Mario Marina, još jedan bivši igrač Gorice.

'63 Dvaput su pokušavali Goričani u razmaku od nekoliko sekundi, no Lovrićev udarac je blokiran, a Keitin je obranio Čović.

'60 Opet je pucao Glavčić, opet iz slobodnog udarca, a ovoga puta i najbolje dosad - pogodio je vanjski dio stative!

'57 Uh, ovo je dobro prošlo... Golman Banić je istrčao pa ostao bez lopte, uzeo ju je Glavčić i pucao iz velike daljine, išla je ta lopta u gol, no Banić je ipak uspio dojuriti do gola i odbiti u korner.

'56 Nova velika prilika za Goricu, Josip Mitrović je glavom pucao s nekoliko metara nakon Lovrićeva nabacivanja iz kornera, no gađao je malo pokraj gola.

'51 Vrlo dobro je sad pucao Kristijan Lovrić, nakon što se oslobodio na vrhu šesnaesterca, no od bloka je lopta otišla u korner.

'49 Prvi su u nastavku zaprijetili gosti, udarac Glavčića s 20-ak metara fijuknuo je iznad gola Ivana Banića.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

KRAJ POLUVREMENA. Gorica - Slaven Belupo 0-0

'45+2 Svoju prvu priliku dočekao je i Slaven Belupo, Nemanja Glavčić imao je slobodan udarac na rubu šesnaesterca, u idealnoj poziciji, no pogodio je u gorički živi zid.

'45 Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

'44 Opet prečka!! Nevjerojatno! Babec je ovoga puta dao povratnu Kristijanu Lovriću, u idealnoj poziciji, no opet se lopta od grede odbila pred gol-liniju, opet su nedostajali tek milimetri...

'42 Pokušao je opet Lovrić, nakon što se Mitrović nekako izmigoljio iz jednog duela, pucao je s 18-19 metara, no nije mu lopta dobro sjela i otišla je visoko preko gola.

'39 Odličan udarac Martina Šrolera iskosa s desne strane, opet vrhunska intervencija golmana Čovića.

'35 Prečka! Dobra kombinacija po desnoj strani završila je kod Josipa Mitrovića, koji je pronašao Hrvoja Babeca u srcu kaznenog prostora, veznjak Gorice potegnuo je malo iskosa, a lopta se od grede odbila ispred gol-linije! Milimetri su dijelili Goricu od vodstva...

'34 Martin Šroler sad je osvojio jako puno prostora po desnoj strani, došao sve do šesnaesterca i neugodno centrirao. Golman Čović morao je to odbiti u korner.

'24 Još jedanput je pokušao Hrvoje Babec, ovoga puta nakon "rolice" na 20-ak metara, no taj udarac nije imao dovoljno ni snage ni preciznosti.

'22 Evo i Kristijana Lovrića! Babec je ovoga puta bio dodavač, nakon duplog pasa s Mitrovićem. Lovrić je loptu primio na lijevoj strani šesnaesterca, "vagao" braniča pa pucao, no od bloka je to otišlo u korner.

'19 Evo i prve prigode, i to velike! Hrvoje Babec dobio je loptu od Kristijana Lovrića na desetak metara od golova, lijepo naciljao kut, pucao dobro, no fantastično je to obranio Ivan Čović, golman Slaven Belupa, ne tako davno član Gorice.

'13 Prvi žuti karton na utakmici dobio je Albi Doka.

'11 Na otvaranju utakmice kao da obje momčadi čekaju pogrešku protivnika, a kako njih nije bilo, vidjeli smo deset minuta bez ikakvih prigoda.

'4 Prvi prekid na utakmici, glavama su se u dueli sudarili Martin Šroler i Bruno Goda, pa su morale intervenirati obje liječničke ekipe.

'1 Utakmica je počela!