18.08.2021.

U pretprodaji ulaznice za utakmicu Gorica - Slaven Belupo

U pretprodaji ulaznice za utakmicu Gorica - Slaven Belupo Započela je internetska pretprodaja ulaznica za utakmicu 5. kola HT Prve lige, koju će HNK Gorica i NK Slaven Belupo odigrati u subotu, 21. kolovoza, na Gradskom stadionu, s početkom u 18.55 sati.

Cijene ulaznica u pretprodaji (do subote u 10 sati):

Sektori  A2 i B2 - 30 kuna
Sektori  A3 i B3 - 20 kuna
Sektori  A1, B1, C1 i C2 - nisu u prodaji

Cijene ulaznica na dan utakmice (u subotu nakon 10 sati):

Sektori  A1, A2, B1 i B2 - 40 kuna
Sektori  A3 i B3 - 30 kuna
Sektori  C1 i C2 - nisu u prodaji

Sektori Loža Turopolje, Loža Gorica i VIP A i B nisu u prodaji.

Ulaznice se online mogu kupiti na ulaznice.hr do subote u 16.55 sati upisivanjem u pretraživanje bilo koju riječ iz naziva "HNK Gorica - NK Slaven Belupo" ili odabirom kategorije SPORT. Blagajne će ispod zapadne tribine biti otvorene dva sata prije utakmice.

*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

GODIŠNJE ULAZNICE

U prodaji su i godišnje ulaznice za sezonu 2021./22. po cijeni od 250 kuna za sektore A2, B2, A3, B3 i 400 kuna za sektore A1 i B1. Godišnje ulaznice možete kupiti online na ulaznice.hr. Sve informacije o godišnjim ulaznicama potražite OVDJE.