12.08.2021.

Rendulić: Sutra je novi izazov, idemo na Maksimir po bodove!

Rendulić: Sutra je novi izazov, idemo na Maksimir po bodove! Igrače Gorice ovog petka očekuje gostovanje na Maksimiru u sklopu 5.kola HT Prve lige, protivnik je Dinamo Zagreb, a dvoboj će se igrati s početkom od 20:00 sati. Na konferenciji za medije, utakmicu su najavili trener Krunoslav Renudlić i igrač Josip Mitrović.

- U prvom poluvremenu protiv Hajduka smo podbacili, ono što trebamo popraviti je svakako koncentracija. Greške ne smijemo imati ako mislimo sutra napraviti dobar rezultat. Cilj je kao i uvijek isti, idemo na Maksimir po bodove - kazao je uvodno trener Rendulić.

Gorica do sada još nije uspjela doći do pobjede protiv Dinama, ali sutra je nova prilika za prekinuti taj niz.

Za sve postoji prvi put. To da Gorica nije dobila Dinamo u 13 utakmica ne znači ništa, time se bave statističari i njima je to uvijek zanimljiv podatak. Sutra je novi dan, nova utakmica i novi izazov i ja vjerujem da ćemo mi na njega odgovoriti najbolje što možemo i zabilježiti pobjedu - rekao je.


- U svlačionici je uvijek dobra atmosfera, bez obzira na ishod utakmice, uvijek pokušamo ostati pozitivni. Sutra ćemo dati svoj maksimum protiv Dinama, još nismo upisali bodove na Maksimiru i voljeli bi to promijeniti - zaključio je Josip Mitrović.

Utakmicu 5. kola protiv Dinama pratite u izravnom prijenosu na programu Arena Sport 3.