09.08.2021.

Stojanovski potpisao za HNK Goricu!

Stojanovski potpisao za HNK Goricu! Makedonski reprezentativac Vlatko Stojanovski (24) novi je igrač HNK Gorice! U Veliku Goricu stigao je kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao do svibnja 2024. godine.

- Osjećam se odlično, drago mi je da sam došao u jedan dobro organizirani klub, koji iz godine u godinu sve više napreduje i ima velike ambicije. Hrvatska liga mi se sviđa, pratio sam ju i do sada i mislim da je vrlo kvalitetna, rekao je Stojanovski, koji će nositi broj 70 na dresu.

Karijeru je započeo u Makedoniji, posljednji klub bio mu je francuski​ Nîmes Olympique iz kojeg je otišao na posudbu u FC Chambly, a igrao je i u Hrvatskoj.

- Krenuo sam iz Metalurga u kojem sam igrao dvije sezone za prvu ekipu, zatim sam godinu i pol sam proveo u Hrvatskoj, u RNK Splitu i Dugopolju, nakon čega je slijedio povratak u Makedoniju. Sezonu i pol sam odigrao u Renovi, završio kao prvi strijelac lige i od tamo otišao u Francusku na dvije godine.
Nakon potpisivanja i fotografiranja, Stojanovski se upoznao sa stožerom i priključio se momčadi s kojom će već danas odraditi prvi trening.

- Motiviran sam, spreman i očekujem samo dobre rezultate, zaključio je Stojanovski.

Dobro nam došao, Vlatko!