06.08.2021.

Trener Rendulić: "Svaku utakmicu idemo po tri boda, tako će biti i sutra!"

Trener Rendulić: Nakon dvije pobjede, protiv Šibenika (3-1) na domaćem terenu i Istre 1961 (2-1) u Puli, Gorica se vraća na svoj Gradski stadion. U 4. kolu HT Prve lige dočekuje Hajduk, a susret će se igrati u subotu, 7. kolovoza s početkom u 21:00 sati. 

- Sigurno da će Hajduk doći ovdje igrati otvoreno, po bodove, rekao bih da im je napad bolji dio momčadi. Međutim, naša računica je jasna, moramo prikazati dobru momčadsku igru kao i do sada. Mi svaku utakmicu idemo po tri boda i tako će biti sutra, nema izuzetaka - rekao je trener Krunoslav Rendulić u najavi sutrašnjeg dvoboja.



- Hajduk je doživio ogromne promjene u sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Po meni je to sasvim jedna nova momčad, kojoj će još sigurno trebati još vremena da 'klikne'. Hajduk je skup odličnih individualaca, ali teško je da preko noći sve funkcionira. Mi imamo mlade igrače željne dokazivanja i sigurno da ćemo sutra pokazati borbenost, želju i htijenje i pokušati pomrsiti planove Hajduku - kazao je Matija Dvorneković.

Ulaznice za sutrašnju utakmicu kupite ovdje.