16.07.2021.

Vanja Kulenović pojačao juniore: 'Želim što prije doći i do seniora!'

Vanja Kulenović pojačao juniore: 'Želim što prije doći i do seniora!' Kao veliko pojačanje za juniorsku momčad, ali i kao talentirani igrač s ozbiljnom seniorskom perspektivom, novi igrač HNK Gorice postao je 18-godišnji napadač Vanja Kulenović.

- Jako mi je drago što sam došao u Goricu, u klub koji ima jasno postavljene visoke ciljeve za budućnost. To mi je posebno važno, mislim da je ovo pravi put za moju karijeru - rekao je Kulenović nakon što je potpisao ugovor s našim klubom.

Odrastao je u neposrednoj blizini slovenske granice, a nogometno stasao kroz nekoliko zagrebačkih klubova.

- Krenuo sam iz Bregane, mog malog sela, zatim sam otišao u Lokomotivu, pa u Sesvete, zatim u Maksimir, a iz Maksimira u Dinamo. I sad sam ovdje, u Gorici - ukratko je svoj nogometni put prepričao Kulenović.

Došao je u Veliku Goricu s velikim entuzijazmom i s jasno postavljenim ciljevima.

- S juniorima Gorice želim za početak što prije osigurati ostanak, a onda i napasti jedno od prvih pet mjesta. Također, želja mi je što prije priključiti se seniorima, što bolje se uklopiti u tu priču, učiti od svih ovih iskusnijih igrača... Ako bih se opisivao kao igrač, rekao bih da sam brz, da volim napadati prostor, igrati presing, gnjaviti stopere - kazao je Kulenović.

Dobro nam došao, Vanja!