07.07.2021.

Germania novi partner HNK Gorice!

Germania novi partner HNK Gorice! HNK Gorica u novu sezonu ulazi s još jednim novim sponzorom. Riječ je o tvrtki Germania Sport s kojom je, na obostrano zadovoljstvo, dogovorena poslovna suradnja do 2023. godine. 

Ugovor o partnerstvu potpisao je g. Marijo Tolj, član Uprave Germania Sport kladionica i predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.
U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je u vrlo kratkom periodu postao najpouzdaniji i najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

Službena stranica našeg sponzora https://www.germaniasport.hr.