01.07.2021.

Aplikacija za navijače! Povežite se u chatu i doznajte sve o HNK Gorici

Aplikacija za navijače! Povežite se u chatu i doznajte sve o HNK Gorici Novom suradnjom HNK Gorice i Sporteninga navijači su napokon dobili vlastitu aplikaciju! Zahvaljujući suradnji sa Sporteningom, od sada HNK Goricu možete pratiti na novoj, inovativnoj mobilnoj aplikaciji.

Uz ovu posebnu suradnju sa Sporteningom nema više potrebe za "kopanjem" vijesti po raznim web portalima, jer će od sada sve relevantne informacije koje navijače zanimaju biti dostupne na njihovom dlanu.

Riječ je o sportsko-društvenoj aplikaciji koja povezuje navijače s klubom, ali i spaja navijače međusobno.

Fanovi će imati ekskluzivan pristup službenom kanalu HNK Gorice, u kojem će direktno od kluba dobivati najrelevantnije informacije u najkraćem mogućem roku. Navijači će prvi imati pristup svemu što se događa oko kluba, bilo da su to vijesti, izvještaji utakmica, intervjui...
 
Osim informacija o svom klubu, navijači Gorice moći će se povezati u chat grupi unutar aplikacije, što do sada nije bilo moguće u nijednoj drugoj sportskoj aplikaciji. I na kraju svega, navijači Gorice u Sporteningu će imati pristup detaljnim statistikama igrača i utakmicama voljenog kluba.

Uvijek tražimo nove načine za približiti se navijačima, a ovoga puta potraga nije dugo trajala jer Sportening je hrvatski proizvod!

- Zaista smo se potrudili napraviti proizvod po mjeri navijača, naš glavni cilj je približiti klubove i navijače jedne drugima, te stvoriti jedinstvenu sportsku platformu. Sportening je nešto novo, nešto što do sada nije postojalo u svijetu, a dolazi iz jedne male zemlje kao što je Hrvatska. Na to smo jako ponosni - kaže Ivan Klarić, osnivač Sporteninga, kojem je iznimno drago zbog partnerstva s HNK Goricom.

HNK Goricu od sad pratite u Sporteningu, novoj hrvatskoj aplikaciji za navijače! Skinite Sportening putem platformi Google Play, App Store ili Huawei AppGallery, odaberite HNK Goricu kao svoj klub i uživajte u relevantnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju na jednom mjestu!