14.06.2021.

Pripreme krenule, trener Rendulić prozvao 20 igrača

Pripreme krenule, trener Rendulić prozvao 20 igrača Samo 23 dana nakon posljednje utakmice u prošloj, nogometaši HNK Gorice krenuli su s pripremama za novu sezonu. Na prvoj prozivci novog trenera Krunoslava Rendulića pojavilo se 20 igrača, a trener se sa svakim pojedinačno rukovao, osobno upoznao, pa održao kratki uvodni govor, odmah nakon što je isto učinio predsjednik kluba Nenad Črnko.

- Svake sezone cilj mora biti da bude bolja od prošle. To je i naš cilj, od ovog sastanka pa nadalje naš cilj je plasman u Europu i očekujem da se svi ponašamo u skladu s tim na svim razinama - kazao je trener Rendulić pa poveo igrače na prvi trening.

A na njemu su se pojavili sljedeći igrači: Matthew Steenvoorden, Matija Dvorneković, Fran Brodić, Jan Paolo Debijađi, Tin Janušić, Josip Mitrović, Junior Martinsson, Caio Cruz, Anthony Kalik, Josip Ivan Zorica, Patrick Crnolatec, Ivan Banić, Tin Zavalić, Marijo Tomić, Leon Išek, Martin Šroler, Matar Dieye i Lion Cahani, te dvojica igrača na probi, Matej Adžić iz Kurilovca i Tomislav Knežević iz slovačkog Trenčina.

Ostatak igrača priključivat će se tijekom tjedna, zaključno sa sljedećim ponedjeljkom, kad bi svi trebali biti na okupu. Na prvom okupljanju nisu bili Musa Muhammed, Aleksandar Jovičić, Saša Marjanović, Nasiru Moro, Younes Delfi, Joey Suk, Ognjen Mudrinski, Albi Doka, Hrvoje Babec, Paulius Golubickas, Krešimir Krizmanić, Cheick Keita, Kristijan Lovrić, Sylvanus Nimely, Jurica Pršir te juniori Vlado Gajić i Mihael Đopar.

Do početka nove sezone HT Prve lige predviđeno je 35 treninga i pet utakmica, počevši od međusobnog ogleda 19. lipnja, a najavljenih pet utakmica igrat će se u sljedećem rasporedu:

23. lipnja: Gorica - HUNS (Velika Gorica)
26. lipnja: Gorica - Celje (Čatež)
30. lipnja: Gorica - UTA Arad (Rogla)
3. srpnja: Gorica - Vojvodina (Zreče)
10. srpnja: Gorica - Bravo (Velika Gorica)

Na pripremama u Sloveniji momčad će biti od 28. lipnja do 3. srpnja, a prvenstvo Gorica otvara ogledom s Rijekom na Rujevici 15.