U klubu nema predaha

Nogometna škola u Mađarskoj

Četvrtak, 04.06.2015.
Pregledano 1757 puta
Nogometna škola u Mađarskoj
Zahvaljujući dobrim i prijateljskim odnosima sa Nogometnim klubom Haladasz iz Szombathelya, ove godine po prvi puta dobili smo pozivnicu za sudjelovanje na velikom međunarodnom turniru koji se organizira na terenima Ilesz Academy ovog prelijepog grada.


Naš klub dobio je pozivnice za sudjelovanje na turniru sa dvije uzrasne kategorije, U10 i U12 a turnir se igra slijedeća dva vikenda. U petak 05.lipnja u Mađarsku putuje kategorija U12 a tjedan dana kasnije i kategorija U10. Prva utakmica U12 na rasporedu je u subotu 06.06. u 10:20 sati protiv slavnog Ferencvarosza a u ovoj skupini još su i Slovan iz Bratislave i Sopron iz Mađarske. 


Na put 05.06. idu igrači - Mate Miličević, Dorian Houdek,  Matej Božurić, Vladimir Žirović, Marko Kvaternik, Ivan Kotrman, Ivan Pušić, Dominik Markov, Ivan Jozepović, Prosenjak Noa, Dorian Zebec, Marko Drezga, Bruno Simichen, Bruno Dandić, Josip Mihovec, Roko Lulić, Leon Houdek, trener Arbanas Mladen i tehnički direktor Darko Blažinčić.


Momčad U10 prvu utakmicu igra u subotu 12.06. u 10:00 sati protiv Slovana iz Bratislave a na put 12.06. idu igrači - Antonio Kaurić, Antonio Novak, Lovro Nezirović, Ivan Mirenić, Ivan Paradžik, Josip Markov, Karlo Kuhar, Leon Sabljak, Luka Dora, Luka Hajduković, Luka Škoro, Mata Niko Vrbanić, Niko Šestak, Niko Tkalčević, Vito Ferina i trener Marko Biljan.


Na oba turnira sudjeluju momčadi iz Češke, Slovačke, Austrije, Slovenije, Mađarske i HNK Gorica kao jedina momčad iz Hrvatske.