Dinamo i Krško pobjednici 8.kupa Velike Gorice

Subota, 07.04.2018.
Pregledano 1207 puta
Foto galerija
Foto galerija
Dinamo i Krško pobjednici 8.kupa Velike Gorice
8. Kup Velike Gorice – kategorija prstića (U-8/9) i početnika (U-10/11)                            Završio je dvodnevni turnir - 8. kup Velike Gorice u kategoriji prstića i početnika koji se održavao na terenu s umjetnom travom ŠRC Velika Gorica 05. i 06. travnja 2018. U kategoriji početnika sudjelovale su momčadi OŠ Dinamo, Lokomotiva, Vrbovec, Segesta, Varaždin, Zagreb, Dugo Selo, Naftaš Ivanić, Gorica VM, Lučko, Hrvatski Dragovoljac, Krško, Sesvete, Kurilovec, Dubrava,  i Gorica u kategoriji prstića OŠ Dinamo, Utrine, Naftaš Ivanić, Sesvete, Lučko, Zagreb, Hrvatski Dragovoljac, Karlovac, Kurilovec, Hypo Limač, Gorica VM, Lokomotiva, Bistra, Segesta, Dugo Selo i Gorica. U dva dana turnira odigrane su 64 utakmice na terenu s umjetnom travom u kojima nije zabilježen ni najmanji incident ili bilo kakva športska ozljeda za što sve čestitke idu igračima, trenerima i službenom osoblju.


PRSTIĆI -
Nakon utakmicama po skupinama prstića u ¼ završnicu turnira plasirale su po dvije prvoplasirane momčadi a rezultati su bili: ZAGREB-UTRINE  0:1, LUČKO-OŠ DINAMO 1:3, DUGO SELO-GORICA VM  4:2, LOKOMOTIVA-KARLOVAC  4:2, 

Polufinale: UTRINE-LOKOMOTIVA  1:2, OŠ DINAMO-DUGO SELO  4:1

Fair play – Dugo Selo

Utakmica za 3. mjesto:  UTRINE-DUGO SELO  4:0

FINALE:  OŠ DINAMO-LOKOMOTIVA 3:2

Najbolji pojedinci u kategoriji prstića:
  • NAJBOLJI IGRAČ: Ivan  Paunović (Dinamo)
  • NAJBOLJI STRIJELAC : Noa Bošković, 10 golova (Lokomotiva)
  • NAJBOLJI VRATAR :  Marko Perić (Dinamo)


POČETNICI -
Nakon utakmicama po skupinama prstića u ¼ završnicu turnira plasirale su po dvije prvoplasirane momčadi a rezultati su bili: GORICA-VARAŽDIN 4:3 p (1:1), DUBRAVA-ZAGREB 0:1, LOKOMOTIVA-LUČKO 2:0, VRBOVEC-KRŠKO 0:4, Polufinale:GORICA-KRŠKO 0:6, ZAGREB-LOKOMOTIVA  1:3 p (0:0)

Fair play – HNK Gorica

Utakmica za 3. mjesto: ZAGREB - GORICA   6:0

FINALE: KRŠKO - LOKOMOTIVA   4:0

Najbolji pojedinci u kategoriji početnika:
  • NAJBOLJI IGRAČ : Sven Šunta (Krško)
  • NAJBOLJI STRIJELAC : Marko Popelar, 8 golova (Krško)
  • NAJBOLJI VRATAR :  Maroje Kostopeč (Lokomotiva)


U protekla dva dana najmlađi nogometaši su prikazali kvalitetan i dopadljiv nogomet i dječjoj radosti nije bilo kraja kod svakog postignutog zgoditka ili pobjede ali je bilo i tužnih lica sa pokojom suzicom nakon poraza. Ovaj dvodnevni turnir najmlađim je nogometašima uljepšao školske praznike i vrijeme nakon Uskrsnih blagdana i bilo je vidljivo da je termin dobro određen jer su se sve momčadi odazvale na turnir. Igrači svih klubova i njihovi treneri zaslužuju sve pohvale za ponašanje koje je tijekom odigravanja svih 64 utakmica bilo na izuzetno visokoj razini i za svaku pohvalu. Veliki doprinos visokoj razini turnira dali su suci koji su vrlo dobro sudili ovaj turnir a nagrade je osigurao Nogometni savez Velika Gorica. Nagrade najboljim pojedincima i momčadima uručili su Nenad Črnko, predsjednik NSZŽ i član Izvršnog odbora HNS, Željko Mihalj, predsjednik NS Velika Gorica i Marko Radanić voditelj škole nogometa HNK Gorica.