Jakirović i Kahlina: Napraviti ćemo sve da izvučemo pozitivan rezultat

Utorak, 14.05.2019.
Pregledano 494 puta
Jakirović i Kahlina: Napraviti ćemo sve da izvučemo pozitivan rezultat

Nogometaši Gorice u srijedu, 15. svibnja od 18 sati posljednji puta ove sezone gostuju kod prvoplasirane momčadi prvenstva na Maksimiru. Dan uoči ogleda s prvakom Hrvatske, Dinamom, na redovitoj konferenciji za novinare, naš trener Sergej Jakirović i vratar Kristijan Kahlina iznijeli su svoja očekivanja i razmišljanja o tijeku utakmice.

-Dinamo je najbolja ekipa u Hrvatskoj, što se vidi i na tablici.  Sastajemo se četvrti put, tri puta je bilo knap, gusto, ali naravno da je Dinamo bolja ekipa od nas, favoriti i igraju na Maksimiru. Unatoč tome, moramo vjerovati i nadati se da možemo nešto napraviti sutra. Nemamo više vremena i zato je bitno da se prezentiramo dobro i odigramo što bolju utakmicu. Nadao sam se da će se Osijek „poskliznuti“ protiv Lokomotive, ali Osijek je to lagano prošao, tako da moramo sutra nešto uzeti. Iako će biti jako teško, vjerujem da možemo i napravit ćemo sve da izvučemo pozitivan rezultat, ustvrdio je Jakirović.

Zbog žutih kartona u utakmici protiv Dinama izostat će Marijan Čabraja i Muhammed Musa o čijem se prvijencu iz prethodnog kola pričalo proteklih dana kao jednom od najljepših pogodaka sezone i „bombi“ kola.

- Iako imamo problema s Oboabonom kojem je natekao gležanj i još je nekoliko igrača „rovito“, svjesni smo da su ostala još samo tri kola i svi su ostali na dispoziciji. Bez Čabraje i Muse imamo igrače koji ih mogu dostojno zamijeniti i vjerujem da će tako i biti.

Sutrašnjim izlaskom na teren, Kristijan Kahlina upisat će 99 uzastopni prvenstveni nastup na vratima Gorice:

-99. prvenstvena u nizu, to je velika stvar i daj Bože da ju sutra proslavimo s pobjedom. Očekujem borbu na terenu i da vjerujemo u pobjedu kao što smo vjerovali kada smo išli na Rujevicu, Gradski vrt i Poljud. Dinamo još nema poraza na Maksimiru ove sezone, baš zato se nadam da bi se neke karte mogle okrenuti na našu stranu pa zašto ne bi mogli skinuti skalp još jednoj velikoj momčadi, zaključio je Kahlina.



Press konferenciju pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=kh1lmS0AqRY&t=190s