Dario Čanađija novi je igrač Gorice

Utorak, 20.08.2019.
Pregledano 402 puta
Dario Čanađija novi je igrač Gorice

Dario Čanađija, novi je igrač HNK Gorice s kojom je potpisao trogodišnji ugovor. Ovaj 25-godišnji defenzivni veznjak, bivši igrač Rijeke, talijanske Spezije i ljubljanske Olimpije dolazi iz redova NK Slaven Belupa i novo je pojačanje Gorice.

"Sretan sam što sam došao u Goricu, klub koji je prošle godine kao novi u ligi pokazao da je vrlo ozbiljan. Teži visokim mjestima i zato sam iznimno sretan što mogu biti tu. Nadam se da ću moći pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve za ovu sezonu", rekao je Dario, koji će u Gorici nositi dres s brojem 77.

Čanađija je rođeni Bjelovarčanin, svoj nogometni put gradio je preko Mladosti iz Ždralova, Bjelovara, Varteksa i Slaven Belupa, da bi se 2014. godine preselio u Rijeku, u kojoj je ostao pet godina, uz posudbe u Italiji i Mađarskoj. Velika Gorica je peta stanica u njegovoj seniorskoj karijeri, a treninzima s ostatkom momčadi priključit će se odmah. Prilika za brzi debi Čanađije u dresu Gorice, jednako kao i prošli tjedan pristiglog Jiloana Hamada, biti će finale Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije koje se igra u srijedu, 21. kolovoza, u 18 sati na Gradskom stadionu između Gorice i Kurilovca.