Kreće 21. Trofej Turopolja

Kreće 21. Trofej Turopolja Međunarodni juniorski turnir „Trofej Turopolja  Alpas kup“ ulazi u svoje 21. izdanje i zasigurno je postigao status jednog od uglednijih u ovom dijelu regije za ovu kategoriju igrača te se redovito nalazi u programu značajnih međunarodnih športskih priredbi grada i županije. Pravo nastupa na turniru imaju igrači rođeni 2001. godine i mlađi.

Na ovogodišnjem turniru sudjeluju ponajbolji klubovi Hrvatske, Slovenije i Mađarske u ovoj kategoriji dok će „domaće boje“ braniti momčad HNK Gorice:

Illes A. Haladas Kft, Szombathely 
NK Bravo, Ljubljana 
NK Koper
NK Drava Dakinda, Ptuj
GNK Dinamo 
NK Slaven Belupo 
NK Lokomotiva 
NK Inter Zaprešić 
HNK Gorica 


Ovogodišnji turnir održati će se od 08-10.08. na terenima Gradskog stadiona i SC Udarnik u Kurilovcu a turnir otvaraju prošlogodišnji pobjednik, Inter Zaprešić i domaća Gorica utakmicom koja je na rasporedu u četvrtak od 17:30 sati. U četvrtak se još igraju utakmice Dinamo-Koper od 18:00 i Lokomotiva i Bravo Ljubljana od 19:00 sati a sve tri utakmice igraju se na Gradskom stadionu.

Turnir se nastavlja utakmicama po skupinama u petak od 10:30 sati između Lokomotive i Slaven Belupa na SC Udarnik a u petak je na rasporedu i pet ostalih utakmica po skupinama. Turnir završava u subotu polufinalnim utakmicama od 10:00 sati i finalnim od 16:30 i 18:00 sati a utakmice se igraju na Gradskom stadionu a ukupno će se u tri dana turnira odigrati 13 utakmica.

Pokrovitelji ovogodišnjeg turnira jesu Hrvatski nogometni savez, grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga Velike Gorice, Zagrebačka županija, Nogometni savez Zagrebačke županije, Cetina i Alpas a medijski pokrovitelji su City Radio, Cityportal i VG danas.

Pozivamo sve ljubitelje i prijatelje nogometa da dođu na utakmice i uživaju u nogometu budućih zvijezda.
Vrh