Lokomotiva pobjednik turnira u kategoriji prstića

Srijeda, 01.04.2015.
Pregledano 2359 puta
Foto galerija
Foto galerija
Lokomotiva pobjednik turnira u kategoriji prstića
 


ŠRC Velika Gorica, 01. travnja 2015. - 5. kup Velike Gorice u kategoriji prstića-U9  

Završio je i 5. kup Velike Gorice u kategoriji prstića koji se danas održavao na ŠRC Velika Gorica uz sudjelovanje momčadi - OŠ GNK Dinamo, NK Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac i NK Ban Jelačić, NK Lokomotiva, HNK Segesta, NK Sesvete, NK Udarnik, ŠN K-7 Velika Mlaka i  HNK Gorica, Velika Gorica.Sve utakmice igrale su se na glavnom terenu ŠRC koji je bio vrlo dobro pripremljeni za igru s obzirom na vremenske uvjete, tako da su sve momčadi i njihovi treneri bili izuzetno zadovoljni ambijentom u kojem je turnir održan. Ukupno je odigrano 28 utakmica u kojima je prikazan izuzetno kvalitetan nogomet a neizvjesnost plasmana u polufinala bila je prisutna do zadnje utakmice i zadnjeg sučevog zvižduka. Momčadi su bile podijeljene u dvije skupine koje su po kvaliteti trebale bile izjednačene s obzirom da su to sve dobre momčadi u najmlađim uzrasnim kategorijama.A skupina  – HNK Gorica, OŠ GNK Dinamo, NK Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac i NK Ban Jelačić; B skupina – NK Lokomotiva,  HNK Segesta,  NK Sesvete NK Udarnik i ŠN K-7 Velika Mlaka.

 Rezultati utakmica po skupinama:

 1. OŠ Dinamo – NK Jelačić  4:0
 2. HNK Segesta – ŠN K-7  1:4
 3. NK Zagreb – NK Hrv. Dragovoljac  2:2 
 4. NK Sesvete – NK Udarnik  2:0
 5. NK Jelačić – NK Zagreb  1:5
 6. ŠN K-7 – NK Sesvete  1:0
 7. HNK Gorica – OŠ Dinamo  1:1 
 8. NK Lokomotiva – HNK Segesta  7:0
 9. NK Zagreb – HNK Gorica  3:2
 10. NK Sesvete – NK Lokomotiva  3:1
 11. NK Hrv. Dragovoljac – NK Jelačić  5:1
 12. NK Udarnik – ŠN K-7  0:1
 13. HNK Gorica – NK Hrv. Dragovoljac  1:3 
 14. NK Lokomotiva – NK Udarnik  0:0
 15. OŠ Dinamo NK Zagreb  2:2 
 16. HNK Segesta – NK Sesvete  0:1
 17. HNK Dragovoljac – OŠ Dinamo  1:1 
 18. NK Udarnik – HNK Segesta  1:1
 19. NK Jelačić – HNK Gorica  2:5
 20. ŠN K-7 – NK Lokomotiva  0:2


Nakon utakmica po skupinama koje su igrane po sustavu "svaki sa svakim", u avršnicu su se plasirale dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine koje su završnicu igrale prema „kup sustavu“ a rezultati četvrt finala - NK Hrvatski Dragovoljac –  NK Udarnik  1:0, NK Zagreb – NK Lokomotiva  1:1 p, ŠN K-7 – HNK Gorica  3:2 i NK Sesvete – OŠ GNK Dinamo  1:1 p. Rezultati  polufinalnih utakmica - NK Hrvatski Dragovoljac –  OŠ GNK Dinamo  1:0 i ŠN K-7  – NK Lokomotiva  0:7. Utakmica ua 3 .mjesto - ŠN K7 – OŠ GNK Dinamo 2:1 i Finale - NK Hrvatski Dragovoljac – NK Lokomotiva 0:4. Konačni plasman momčadi:

1. mjesto – NK Lokomotiva

2. mjesto – NK Hrvatski Dragovoljac

3. mjesto – ŠN K-7

Fair-play – OŠ GNK Dinamo


Najbolji pojedinci turnira su - Najbolji vratar -  Ivano Pućo, Lokomotiva; Najbolji strijelac - Luka Sinković, Lokomotiva – 8 pogodaka i Najbolji igrač – Tin Miljak, Hrvatski Dragovoljac. Deset momčadi u odigranih 28 utakmica prikazalo je vrlo dobar nogomet i ovo je bila prigoda trenerima i igračima, osim za druženje da vide i kvalitetu svojih momčadi. Ponašanje svih sudionika bilo je na izuzetno visokoj razini i zaslužuje pohvalu jer nije zabilježeno nikakvo nešportsko ponašanje na terenu ali i izvan njega. Veliki doprinos visokoj razini turnira dali su suci Nogometnog središta Velika Gorica koji su vrlo dobro sudili ovaj turnir. Realizaciju turnira pomogli su Nogometno središte Velika Gorica, Nogometni savez Zagrebačke županije, Robić d.o.o. i Klara a nagrade najboljim pojedincima i momčadima uručili su Stjepan Grđan instruktor nogometa ZSU i  NS Velika Gorica, Mario Brlek, povjerenik za suđenje NS Velika Gorica i Perica Vidak voditelj male ŠN HNK Gorica.