Završio i drugi dan turnira,

Završio i drugi dan turnira,

Iako je bilo najavljeno da će se danas vrijeme pogoršati to se nije dogodilo tako da je i drugi dan turnira protekao u vedrom i toplom ozračju.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Danas su isto kao i jučer odigrane 24 utakmice po skupinama u obje kategorije a  momčadi su došle iz četiri županije. Za svaku pohvalu je što su se na turniru u zakazano vrijeme utakmica pojavile sve momčadi tako da nije dogođena nijedna utakmice. Jučer i danas odigrano je svih 48 utakmica što je zaista impresivan broj. Pohvale za ovakvu ozbiljnost svim momčadima i njihovim trenerima.

 Posjećenost turnira i danas je bila dobra, puno utakmica je bilo neizvjesno do samog završetka tako da su posjetitelji mogli biti zadovoljni prikazanim nogometom mladih nogometaša. Za svaku pohvalu i tijekom današnjeg dana je ponašanje svih sudionika turnira jer nije zabilježen ni najmanji incident, bilo kakvo neprimjereno ponašanje ili športska ozljeda igrača.

Pregled svih rezultata drugog dana natjecanja u obje skupine, sastava skupina te rasporeda završnice turnira za sutra  sa tablicom najboljih strijelaca u obje kupine možete pogledati u prilog ovog teksta.

I danas su svi suci Nogometnog središta Velika Gorica vrlo dobro obavili svoju zadaću i nitko od sudionika nije imao primjedbi na „dijelitelje pravde“.

Sutra nastavljamo s turnirom u 11.00 sati ali će se sve utakmice odigrati na glavnom terenu ŠRC Velika Gorica i vjerujemo da će to momčadima biti dodatni poticaj za još bolju igru u završnici.

U kategoriji prstića parovi četvrfinala su: S. Kraljevac - K7 Velika Mlaka,  Lokomotiva - Hrvatski Dragovoljac, Naftaš Ivanić – Vrbovec i Ponikve -Gorice.

U kategoriji limača parovi četvrtfinala su: Ponikve – Dugo Selo, Sesvetski Kraljevec – Lokomotiva, Naftaš Ivanić – GNK Dinamo, HAŠK – Gorica.

Svi koji volite nogomet, koji imate vremena dođite sutra i pružite podršku najmlađim nogometašima. Svi ste pozvani.

Čekamo Vas...