Pomorac - Gorica 2 : 0

Nedjelja, 27.03.2011.
Pregledano 2820 puta
Foto galerija
Foto galerija
Pomorac - Gorica 2 : 0

Ako ćemo gledati iz kuta da se bodovna razlika nije promijenila između prvo i drugo plasirane momčadi navijači Gorice će ustvrditi da je Gorica i nakon ovog vikenda planski zadržala bodovnu razliku.
Petravić nije mogao računati na kažnjene Peka, Menzila i Jusufija, Perića koji će tek od idućeg tjedna krenuti sa laganim treninzima, te Menengatija koji zbog obiteljskih razloga nije mogao biti u Kostreni, a pribrojimo li k njima i Matiju Dvornekovića koji je od prošlog tjedna član ruskog drugoligaša, dolazimo do ukupnog broja šest teško nadomjestivih izostanaka.
Domaći su pritisnuli i u prvih dvadeset minuta stvorili dvije izgledne prilike i bili bolja momčad. Gorica povezuje konce i od 20. minute pa do kraja prvog dijela postaje ravnopravan suparnik. U nastavku Pomorac aktivniji i agilniji ali i bez izrazitih prilika sve do 71. minute kada Ivčić nakon odličnog proigravanja sa oko 12 metara malo iskosa pogađa ispod Koprića u bliži kut.
Nakon pogotka domaći u vrlo kombinatornoj igri stvaraju još nekoliko izglednih situacija pred golom Koprića, a konačan rezultat postignut je u 85. minuti iz kaznenog udarca nakon što je Mihalj igrao rukom.
Petravićeva momčad se teško mogla nositi sa hendikepom brojnih izostanaka. Nažalost napad je bio potpuno neaktivan, a ni Celčić ni Hajduk nisu uspijevali zadržati loptu u nogama, a kaomo li ozbiljnije zaprijetiti. Nažalost ključ je bio u veznoj liniji gdje nismo uspjeli parirati domaćinu. Stručnom stožeru Gorice ova utakmica je dobro poslužila da uoči sve minuseve i pluseve pričuvnih igrača što će nadamo se dobro poslužiti za daljnja preslagivanja i slaganja momčadi. Već u slijedećem kolu vraćaju se Menzil, Jusufi i Menegati što će zasigurno zaoštriti konkurenciju i neke stvari postaviti na svoja mjesta, ali i nogometaši Gorice moraju biti oprezni već u subotu kada stiže Međimurje kako ne bi dozvolili daljnja iznenađenja.