Gorica - Inter 1:0

Nedjelja, 10.04.2011.
Pregledano 1490 puta
Foto galerija
Foto galerija
Gorica - Inter  1:0

1. liga NS Zagrebačke županije - PRSTIĆI 1,  17. kolo <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

ŠRC Velika Gorica, 10.04.2011. u 10.00 sati

 

Sudac: Tihomir Čunčić, Velika Gorica

 

 H.N.K.“GORICA“ – N.K. „INTER“ ........... 1 : 0 (1:0)

          

     H.N.K.  „GORICA“

1.    Patrik Jug

2.    Matija Halilić

3.    Ivan Bošnjak

4.    Matija Dora

5.    Gašpar Dodić

6.    Alen Vidaković

7.    Antonio Artuković

8.    Luka Artuković

9.    Filip Šimunec

10.  Filip Križanec

11.  David Brlek

12.  Leon Terseglav, pv

13.  Lovro Cvitanović

14.  Marko Kušec

15.  Danijel Brajković

----------------------------------

Kapetan: Matija Dora

 

Trener: Matej Žirović

 

REZULTAT I STRIJELAC:

1 : 0  Cvitanović  u 10. minuti

               

Današnja derbi utakmica, dvije prvoplasirane momčadi zasluženo je pripala našoj momčadi. Inter iz Zaprešića došao je na utakmicu kao favorit, jer osim što su vodeća momčad prvenstva imaju i izrazito efikasnu momčad a s druge strane primaju izuzetno malo golova. Međutim, to su do danas bili samo statistički podaci jer su im naši igrači „očitali“ lekciju tijekom utakmice.

 Već u pripremi utakmice tijekom tjedna, bilo je vidljivo da naša momčad željno iščekuje ovu utakmicu i pokaže da dosadašnji rezultati nisu slučajnost, već plod sustavnog i kvalitetnog rada. Puno bolje su naši igrači ušli u utakmicu i već od prvog sučevog znaka bilo je vidljivo da smo psihički spremniji od favorizirane momčadi Intera iz Zaprešića, a kako je utakmica odmicala, bila je vidljiva i naša kvaliteta. Kontrolirali smo utakmicu većim dijelom igre i stvorili niz izglednih prigoda ali postigli smo „samo“ jedan zgoditak za koji se ispostavilo da je bio i dovoljan. U 10. minuti utakmice jedna dobra reakcija Lovre Cvitanovića i vodstvo od 1:0.  Svi igrači danas su pružili maksimum, borili se i potpuno zasluženo pobijedili. Osim svih igrača i trenera, ističemo i veliku podršku uvijek odanih roditelja koji su im i u ovoj utakmici dali motiv više. Čestitke svima zajedno.

Utakmica 18. kola na rasporedu je u nedjelju 17.04. u 10.00 sati, na gostujućem terenu kod momčadi NK Naftaša Ivanić.