Prelec više nije trener Gorica

Ponedjeljak, 04.06.2018.
Pregledano 1330 puta
Prelec više nije trener Gorica
Ivan Prelec napustio Goricu i pridružio se Legiji.


Klub se želi zahvaliti Ivanu za sve što je učinio ne samo ove sezone, već i godinama prije za razvoj nogometa u Turopolju, a posebno za razvoj našeg kluba. Koliko smo tužni, toliko i smo ponosni što smo jedini hrvatski klub koji je prošle godine plasirao dva trenera iz našeg dvorišta na europsko tržište.


Ivan Prelec: „Kada sam prije šest godina odlazio iz Gorice u Dinamo, nisam ni sanjao da ću se iz Dinama vraćati u Goricu kao seniorski trener i u prvoj sezoni ostvariti plasman u 1. HNL. Ta spoznaja me čini jako sretnim i ponosnim.


Odlučio sam prihvatiti poziv kolege Klafurića da radimo zajedno u poljskoj Legiji. To za mene predstavlja poseban sportski motiv i u tome vidim priliku za novo iskustvo i razvoj. Zajednički rad bila je naša dugogodišnja želja. Na ljeto prošle godine bili smo blizu toga i to baš u Gorici, ali tada se situacija drugačije razvila. 


Zahvaljujem se svima u Gorici što su imali hrabrosti dati mi priliku i što su vjerovali u mene- predsjedniku, sportskom direktoru i svim ostalim ljudima koji sudjeluju u svakodnevnom životu kluba te navijačima čija nam je podrška uvelike pomogla na našem putu. Posebno se zahvaljujem svom stožeru i svim igračima koji su najzaslužniji za sve što smo postigli. Vjerujem da ovo nije 'zbogom' Gorici, već samo 'do viđenja'.“

Ime novog trenera biti će poznato u sljedećih nekoliko dana.