Jakirović i Zwolinski: Sutra ćemo izaći s ciljem da osvojimo 3 nova boda !

Subota, 18.05.2019.
Pregledano 633 puta
Foto galerija
Foto galerija
Jakirović i Zwolinski: Sutra ćemo izaći s ciljem da osvojimo 3 nova boda !

Trener Sergej Jakirović: Sutra ćemo izaći s ciljem da osvojimo 3 nova boda!Na redovitoj konferenciji za medije trener Sergej Jakirović i Lukasz Zwolinski najavili su sutrašnju posljednju utakmicu na našem stadionu ove sezone. Od 19:00 sati u goste nam dolazi trećeplasirani NK Osijek, a iako su šanse za Europu male, ipak su teoretski moguće.

-Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu, nismo imali baš puno vremena. Mislim da je jasno da su šanse što se tiče Europe jako male, ne treba se zanositi. Moramo shvatiti normalno utakmicu, želimo pobijediti i pobjedom se oprostiti od naših navijača koji su nas bodrili cijelu ovu sezonu. Želimo ostaviti dobar dojam i probat u još jednom međusobnom duelu dobiti Osijek koji je zasluženo tu gdje je.

Utakmicu je najavio i prvi strijelac Gorice, Lukasz Zwolinski koji se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu najboljih strijelaca lige s ukupno 14 golova, četiri manje od vodećeg Mirka Marića.

- Naravno da smo spremni za sutra, još nije gotovo. Od prvog kola smo pokazali da možemo pobijediti svakoga, nije da imamo još samo dvije utakmice i da razmišljamo o odmoru. Imamo još 6 bodova koje možemo uzeti i cilj nam je pobijediti ovu utakmicu. Želimo završiti ovu sezonu s osmijehom jer nitko ne želi otići na odmor s tri izgubljene posljednje utakmice.Video s konferencije za medije pogledajte na:  https://www.youtube.com/watch?v=YAMs8P1GIWo&t=20s