GORICA - SLAVEN BELUPO

Utorak, 09.04.2019.
Pregledano 844 puta
GORICA - SLAVEN BELUPO

PRODAJA ULAZNICA za utakmicu GORICA - SLAVEN BELUPO biti će na dan utakmice, u nedjelju, 16.04. od 14:30 sati na prodajnom mjestu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici - blagajna kod zapadne tribine.Cijena ulaznica u prodaji za  ZAPAD - 30,00 kn. Tribina istok biti će zatvorena.

Ulaz za žene i djecu biti će slobodan.Utakmica ima i humanitarni karakter i igra se pod nazivom - GORICA ZA TEA !Maleni Teo Stojanović je beba koja će sa svega 4,5 mjeseca u svojoj životnoj borbi otići na drugu tešku operaciju srca u Njemačkoj. Iako su liječnici Teu dali minimalne šanse u prvoj operaciji, naš gorički maleni lav pokazao je da život i borba ne poznaju granice. Pozivamo Vas da kupnjom ulaznice po cijeni od 30 kuna na utakmici Gorica-Slaven Belupo zajedno pomognemo obitelji Stojanović i Teu, a vaše donacije možete uplatiti i na račun mame Andreje (HR4823900013221463194, ANDREJA STOJANOVIĆ).


Neka naše srce bude srce za Tea, a vaša donacija kupnjom ulaznica i dolaskom na Gradski stadion u nedjelju neka pošalje zajedničku poruku da srce Gorice kuca za Tea! Vidimo se na Gradskom stadionu !