Damir Žutić otišao u Litvu

Četvrtak, 28.02.2019.
Pregledano 516 puta
Damir Žutić otišao u Litvu
Damir Žutić (26) je nakon 12 godina provedenih u klubu odlučio prihvatiti ponudu litavskog prvoligaša FK Atlantas iz Klapeide i već je jučer otputovao u Litvu. Njegov novi klub zove se FK Atlantas iz grada Klapeida i član je prve litavske lige  koja broji osam klubova a njihovo prvenstvo igra u ritmu proljeće-jesen pa im sezona tek počinje. Klapeida je luka na Baltičkome moru sa oko 200.000 stanovnika i poznati je rodni grad niza litavskih sportaša i vjerujemo da će i Žutić u novom klubu pokazati sve svoje kvalitete i ostaviti duboki trag.


"Sve se dogodilo u svega nekoliko dana i nakon deset godina napuštam Goricu. Emotivno mi se teško rastati od svoga kluba ali odlučio sam sreću potražiti u Litvi. Vjerujem da je ovo 'doviđenja', a ne 'zbogom' i  volio bih se jednom vratiti u svoju Goricu", rekao je Dado na oproštaju od kluba u kojem je odrastao.


Dado Žutić nogometno je odrastao u Gorici u kojoj je od 2009. godine i jedini je od sadašnjih igrača koji je dres kluba nosio od prvog dana.


U ime kluba želimo mu svu sreću u novom klubu i neka ime Gorice pronese na litvanskim prvoligaškim terenima. Pred njim je još puno nogometnih godina i izazova a s njima i jedna želja, povratak kući u Veliku Goricu jednoga dana, u svoj klub… Dado do viđenja !