Završilo treće izdanje kupa Velike Gorice

Četvrtak, 05.04.2012.
Pregledano 3103 puta
Foto galerija
Foto galerija
Završilo treće izdanje kupa Velike Gorice

Završilo je još jedno izdanje kupa Velike Gorice za prstiće i limače u organizaciji našeg kluba. Iza nas su tri prekrasna dana u kojima je bilo lijepog nogometa, druženja i stjecanja novih poznanstava, bogate ugostiteljske ponude i ponude športske opreme. Sve utakmice igrane su na terenima ŠRC Velika Gorica, prva dva dana na pomoćnim terenima a završni dan turnira na glavnom terenu, čime su posebno bili zadovoljni najmlađi igrači i njihovi treneri. Na turniru su sudjelovale 32 momčadi iz tri županije i grada Zagreba, podijeljene u dvije kategorije.

 Ukupno su u tri dana turnira odigrane sve 64 planirane utakmice. Sve prijavljene momčadi  odazvale su se na turnir i odigrale utakmice u zakazanim vremenskim terminima bez kašnjenja u odigravanju ijedne utakmice. Ovo je pokazatelj ozbiljnosti momčadi koje su sudjelovale na turniru ali i ozbiljnosti i dobre organizacije samoga turnira.  

Posjećenost turnira sva tri dana bila je vrlo dobra a vjerujemo da su posjetitelji bili zadovoljni onim što su najmlađi nogometaši prikazali na nogometnim terenima. Posebnu pohvalu upućujemo svim momčadima jer je njihovo ponašanje bilo na izuzetno visokoj razini. Nismo zabilježili ni najmanji incident, bilo kakav oblik neprimjerenog ponašanja ili športskog ozljeđivanja igrača. Pohvale za ovo idu svim momčadima i njihovim trenerima te  sucima Nogometnog središta Velika Gorica koji su vrlo dobro obavili svoju zadaću i time doprinijeli ukupnom dojmu turnira.

Nismo zaboravili prijatelje turnira (donatore). Hvala Vam što ste prepoznali dobar projekt, što ste prepoznali ideju kluba i podržali je. Uvjerili ste nas da ćete dobre ideje i dalje podržavati. Nadamo se da smo ovim turnirom i mi vas uvjerili da je to dobar projekt i da zajedno možemo napraviti i više od ovog.

Nogometno središte Velika Gorica i Nogometni savez Zagrebačke županije prate i pomažu ovaj turnir od samog početka. I ove godine osigurali su pehare, medalje i pojedinačne nagrade najboljim momčadima i pojedincima u obje kategorije. Osim njih tu je LEGEA – Kapa Šport koja nas je pratila sva tri turnira te i za ovaj turnir osigurala vrlo vrijedne nagrade najboljim momčadima ( komplete dresova, šuškavaca i markirki)  i pojedincima (trenirke, igrački i golmanski komplet).

 

      Pobjednik turnira u kategoriji prstića je momčad NK Lokomotive, drugoplasirana je momčad NK Vrbovec a trećeplasirana je momčad HNK Gorica. Najbolji igrač u kategoriji prstića je Nikola Arežina iz Lokomotive, najbolji strijelac je Bruno Batistić iz Lokomotive sa 10 pogodaka  a najbolji golman Matej Božurić iz momčadi Gorice.

 

      Pobjednik turnira u kategoriji limača je momčad NK Ponikve, drugoplasirana je momčad NK HAŠK 1903 a trećeplasirana momčad NK Naftaš Ivanić. Najbolji igrač u kategoriji limača je igrač pobjedničke momčadi Bruno Bakarić, najbolji strijelac je Marko Čavar iz Naftaša Ivanić sa 7 pogodaka a najbolji golman je Fran Špangut također iz pobjedničke momčadi.

 

Nagrade najboljima uručili su gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, glavni tajnik HNS Zorislav Srebrić, izbornik ženske nogometne reprezentacije Hrvatske Dean Klafurić, predsjednik HNK Gorica Nenad Črnko i igrači HNK Gorica, Saša Sabljak, Matija Jankulica i Igor Mostarlić.

Završna ocjena nazočnih je da je cilj turnira u potpunosti ispunjen i da su posebno najmlađi nogometaši uživali u ova tri dana uskršnjih školskih praznika. U sjećanju na ovaj turnir, nama kao organizatoru, ostaju pohvale predstavnika velikog broja momčadi, posjetitelja, roditelja i donatora – prijatelja turnira.  Kao najveća nagrada ostaje nam činjenica da je veći dio momčadi izrazio želju da ih pozovemo i dogodine. Zbog svih njih ali ponajprije zbog naše djece obaveza nam je slijedeći turnir napraviti biti još boljim. Svima poručujemo, vidimo se dogodine u istom vremenu i u još boljem izdanju ...

 

Pregled svih rezultata završnice turnira u obje skupine s pregledom najboljih strijelaca u obje skupine možete pogledati u prilogu ovog teksta.