Odigran je prvi dan turnira ...

Odigran je prvi dan turnira ...


Lijepo vrijeme, vrlo dobra posjećenost, jako puno dobrih utakmica i druženje najmlađih nogometaša iz četiri županije, puno poznatih osoba iz športskog i javnog života obilježja su trećeg izdanja kupa Velike Gorice za limače i prstiće, koji se igra na terenima ŠRC Velika Gorica. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Završen je prvi dan turnira u kojem su odigrane 24  utakmice u obje kategorije. Za svaku pohvalu je pravodoban dolazak momčadi, posebno iz malo udaljenijih sredina te izuzetno uzorno i fer ponašanje svih sudionika turnira. U dosadašnjem dijelu nije zabilježen ni najmanji incident ili bilo kakvo neprimjereno ponašanje bilo kojeg od sudionika ili gledatelja.

Odigrane su izuzetno zanimljive utakmice i prikazan je vrlo dobar nogomet u  obje kategorije sa neizvjesnim rezultatima do samog kraja.

Pregled svih rezultata prvog dana natjecanja u obje skupine, sastava skupina te rasporeda utakmica za sutra i prekosutra možete pogledati u prilogu ovog teksta.

Osim izuzetno uzornog i korektnog ponašanja svih igrača, trenera, predstavnika klubova i svih navijača koji su danas pohodili ŠRC Velika Gorica,  ističemo i vrlo dobro suđenje sudaca Nogometnog središta Velika Gorica, koji su time  dali svoj puni doprinos kvalitetnoj provedbi prvog dana turnira.

Zahvaljujemo svim momčadima koje su se odazvale na turnir i svima koji su danas pratili ovaj turnir. Posebno zahvaljujemo svim prijateljima turnira koji su pomogli na bilo koji način u realizaciji a čiji se popis također nalazi u prilogu ovog teksta.

Sutra nastavljamo s turnirom u isto vrijeme i na istom mjestu...

HNK Gorica priprema i dodatna iznenađenja u daljnjem tijeku odigravanja turnira. Tako će se sve završne utakmice odigrati na glavnom terenu, osigurane su vrijedne nagrade najboljim pojedincima i momčadima (neka do samog završetka budu iznenađenja) a prigodom dodjela nagrada također ćemo iznenaditi najmlađe.

Dođite i sutra i prekosutra. Pružite podršku  najmlađim nogometašima, uživajte u nogometu, čeka vas i bogata ugostiteljska ponuda.

Čekamo Vas...