Gorička mladost otputovala na Azurnu obalu

Četvrtak, 24.05.2012.
Pregledano 2567 puta
Foto galerija
Foto galerija
Gorička mladost otputovala na Azurnu obalu

Četvrtak 24.05.2012. 20:30

Četiri selekcije najmlađih nogometaša Gorice večeras su uz suze i ponos roditelja otputovale u francuski Menton, na međunarodni nogometni turnir. Gorica po prvi puta na ova turnir putuje sa 4 selekcije, a za nezaboravan događaj djeci svakako trebamo zahvaliti i gradu Velika Gorica i Zagrebačkoj županiji, a posebno gradonačelniku Barišiću i dožupanu Vujeviću koji su imali razumijevanja i pomogli oko organizacije prijevoza i pokrivanja dijela troškova. Klub je i ove godine uz pokrovitelje osigurao otprilike 50% ukupnih troškova, dok su roditelji sufinancirali preostalih 50%.
Obzirom na velik broj selekcija i djece uz trenere Preleca, Vidaka, Debijađija i Žirovića u ime kluba su otputovali Darko Blažinčić, te klupska liječnica dr. Višnja Mihalinčić, a sa selekcijama su otputovala svega 4 roditelja koji su u tijeku sezone bili i predstavnici tih momčadi u redovnom natjecanju.
No, to naravno nije spriječilo desetak roditelja koji su se samoorganizirali te u vlastitom angažmanu također večeras krenuli put Mentona, gdje će biti i moralna podrška našim momčadima pri natjecanju. Dolazak u Menton očekujemo u ranim prijepodnevnim satima o čemu ćemo dalje izvještavati u ovom tekstu.

Petak 25.05.2012. 02:30 - 08:15

Prema planu nakon 7 sati vožnje djeca iz Velike Gorice bila su negdje na pola puta (Verona). Vožnja je prošla bez problema. Prema informacijama od vođe ekspedicije gosp. Blažinčića od 08:15 sati ujutro, dolazak u Menton se očekuje oko 09:00 sati. Vrijeme je sunčano, a sva djeca su odlično.